ACTUALITATESondaj | 58% dintre bucureșteni nu sunt de acord sau indeciși cu...

Sondaj | 58% dintre bucureșteni nu sunt de acord sau indeciși cu privire la decizia edilului Capitalei de a suspenda finanțarea pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului

În cadrul unui sondaj realizat de Avangarde, 42% dintre cetățenii respondenți sunt de acord cu decizia Primăriei Generale de a nu mai acorda bani în vederea finalizării construcției Catedrala Mântuirii Neamului, 35% spun că este o decizie greșită, iar 23% declară că nu știu sau nu răspund, conform G4Media.

sursă foto: Avangarde

Primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, a anunțat, la jumătatea lunii martie, că în 2021 nu vor fi alocați bani pentru Catedrală.

Sondajul a fost realizat în perioada 15–26 martie, pe un eșantion format din 900 de persoane din populația adultă a României, prin metoda CATI (interviuri telefonice), cu o marjă de eroare de 3,2%.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
    Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate