ACTUALITATEPMB | Nicușor Dan nu va aloca deloc fonduri pentru Catedrala Mântuirii...

PMB | Nicușor Dan nu va aloca deloc fonduri pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Primăria Generală a Municipiului București nu va aloca în 2021 fonduri pentru construcția Catedralei Mântuirii Neamului, anunță primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, conform Digi24.

„De alocări de bani pentru biserici și statui se ocupă Direcția de Arhitectură-Peisagistică, instituție subordonată PMB. Bugetul total pentru intervenții este undeva la un milion de lei. Urmează să vină cu lista obiectivelor.

Pentru Catedrala Neamului nu a existat o propunere de la direcție către executiv. Au existat propuneri pentru alte intervenții, pentru alte obiective, unele dintre ele monumente istorice.”, a declarat primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.

Catedrala Mântuirii Neamului a primit mai multe fonduri din partea fostei administrații, condusă de Gabriela Firea.

2 COMENTARII

  1. Bun,
    si-a facut USR-ul damblaua. Acum e important sa monitorizam ce finanteaza ei – am vazut ca n-au rezovat inca mai nimic insa deja Clotildoaia a finantat expozitia aia horror cu femeia cu cap de rinocer si alti draci pornologici sub pretextul ca e ziua lui Brancusi.

    Sa vedeti cum vor curge finantarile la ONG-uri dubiosi, sa vedeti sugativele pe banul primariei din zona activistilor si atunci isi vor da arama pe fata.

    Pana una alta trebuie noi sa donam pentru Catedrala sa triumfe constructia si sa fie facuti de rusine demagogii – idiotii aia care fac turism in alte tari si isi fac selfie-uri cu catedralele altora dar aici urla ca nu vor Catedrala nationala

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite