ACTUALITATESimona Radiș, jumătate din primul aur olimpic al României de la Tokyo:...

Simona Radiș, jumătate din primul aur olimpic al României de la Tokyo: Este important să crezi în Dumnezeu, pentru că El le rânduiește pe toate și cu ajutorul Lui am câștigat

După cum am anunțat, Simona Radiș și Ancuța Bodnar au adus prima medalie de aur a delegației României la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Într-un interviu acordat siteului Digi24, Simona Radiș – care a fost și parte a delegației port-drapelului României la ceremonia de deschidere – a spus că victoria a fost reușită cu ajutorul lui Dumnezeu.

Simona Radiș: Și pentru noi a fost foarte emoționant. Am avut emoții, dar am reușit să le gestionăm. Am făcut o cursă foarte bună, am scos și un timp foarte bun, am reușit să batem recordul Jocurilor Olimpice la această probă de dublu vâsle, lucru care ne-a mai adus un motiv de fericire. Suntem foarte fericite pentru ce am reușit să facem.

Ancuța Bodnar: A fost uimitor. Eram detașate de celelalte, dar nu puteam lăsa garda jos. Până nu trecem linia de finiș nu suntem campioane olimpice, abia după. În canotaj se pot întâmpla multe până la ultima lovitură și de aceea e bine să fii mereu concentrat și atent ca să nu se întâmple nimic rău.

Simona Radiș: Este important să crezi în cineva, în Dumnezeu pentru că El le rânduiește pe toate și tot cu ajutorul Lui am reușit să câștigăm această medalie”, a declarat campioana României la Digi24.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...