duminică, aprilie 14, 2024
ACTUALITATESenatul României își dă acordul față de propunerile Comisiei Europene, care presupun...

Senatul României își dă acordul față de propunerile Comisiei Europene, care presupun termeni precum: „copii intersexuali” sau „familii curcubeu”. AUR, singurii care s-au opus

Joi s-a hotărât în Senat adoptarea „Strategiei privind egalitatea pentru persoanele LGBTIQ 2020-2025” a Comisiei Europene. Aceasta prevede construirea unei „Uniuni [Europene] a egalității” din punct de vedere sexual.

Ce prevede strategia europeană? Iată câteva citate din aceasta:

 • „copiii LGBTIQ ar putea avea nevoi specifice în ceea ce privește sănătatea mintală și fizică și care ar trebui abordate în mod corespunzător”;
 • „sprijinirea schimbului de bune practici privind încetarea intervențiilor chirurgicale și medicale nevitale practicate asupra copiilor și adolescenților intersexuali fără consimțământul lor sau al părinților lor în deplină cunoștință de cauză”;
 • Sondaje efectuate printre persoanele „LGBTIQ” cu vârste între 15 și 17 ani.
 • „familii curcubeu”.

Așadar, sub umbra unei lupte nesfârșite pentru „egalitate”, se ascund atacuri dure la adresa familiei. Documentul conține numeroase statistici fără context aferent ori fără încercarea de a explica, realmente, fenomenul și cauza rezultatelor respectivelor date.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Drehervei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Pe lângă desacralizarea familiei și anularea autorității parentale (prin legalizarea operațiilor de „schimbare de sex” pentru copii fără consimțământul părinților), se impune atât „anularea socială”, cât și demersuri juridice împotriva celor ce „îndrăznesc” să nu respecte alegerile sexuale ale celor din comunitatea „minorităților sexuale”.

Ilie-Alin Coleșa, deputat AUR de Cluj, a menționat într-o postare pe Facebook despre pericolul adoptării unor astfel de politici. Totodată, co-președintele și senatorul AUR, Claudiu Târziu scrie, tot pe Facebook:

„Sub pretextul oferirii „celei mai bune vieți posibile”, această „Strategie” propune să îi maturizeze pe copii drept condiție sine qua non pentru evoluția societății. În document este criticată „insuficiența” includerii acestora în „procesul decizional” și solicitată implicarea copiilor în lupta pentru „echitate și egalitate”, „consolidarea democrației”, „împotriva crizelor umanitare, de mediu și climatice” (sic!)! Iată la ce ne vor supune copiii!”, scrie Claudiu Târziu, singurul senator al comisiei din care face parte care s-a împotrivit acestei strategii.

Senatorii români au votat astfel, în ceea ce privește strategia Comisiei Europene:

Împotriva: toți senatorii AUR, 12 senatori PSD, un neafiliat.
Abțineri: 5 senatori PSD, 6 senatori UDMR.
Pentru: toți ceilalți

De precizat este că această strategie a Comisiei Europene nu are putere de lege și este o comunicare privind viitorul pe care CE îl vede pentru UE. Conform procedurilor, Parlamentele naționale trebuie consultate, în cazul nostru doar Senatul.

Studenții polonezi vor învăța că Uniunea Europeană s-a transformat într-o entitate ilegală și vor promova o „pedagogie a mândriei naționale”.

Polonia și Ungaria au blocat apariția expresiei „egalitate de gen” în declarația finală a summit-ului de la Porto.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

7 COMENTARII

 1. Nu putem să așteptăm la nesfârșit salvarea de la polonezi și unguri ,care se opun cu vehemență acestui delir sexual.politicienii români nu au coloana vertebrală,ei negociază in genunchi și cu mâna întinsă cerșind la mUE,,s’il te plait”,,s’il te plait”.lor le place pozitia asta la nebunie,noua nu.mă întreb unde sunt bărbații României,unde sunt patrioții,nu putem deveni toți poponari pentru că ne conduc niște fricoși care votează toate aberațiile primite de la mUE.nu vrem sa devenim noile Sodoma și Gomora că sa atragem pedeapsa divinității.Ro-exit și așteptăm toată diaspora sa se întoarcă în țară, să apărăm acest pământ minunat,numit și gradina Maicii Domnului!

 2. Adunătură de slugoi ai occidentului, cu prea puține excepții. Ăștia sunt aleșii noștri?!
  Vor să ne aliniem și noi la depravarea și demența morală a vestului, cu cele două valori supreme la care se închină ei: vițelul de aur și găoaza de cur.

 3. Asta e o pârghie să intre cu ONG-urile de activiști și cu poliția în familii, în școli și apoi și în Biserică.

  Va fi distracție cu artificii. Până o să se trezească părinții aiuriți că despre ei și copiii lor e vorba, că li se vor urca in cap activiștii bine plătiți

 4. “Senatul” nu mai este al Romaniei si al romanilor demult. acest organism slujeste altor interese care se infratesc cu ale lor oculte. ROMANIA TREZESTE-TE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE