duminică, octombrie 1, 2023
ACTUALITATEȘeful Armatei Ucrainene a anunțat că România tratează în spitale soldați ucraineni...

Șeful Armatei Ucrainene a anunțat că România tratează în spitale soldați ucraineni răniți

Valeri Zaljnîi, comandatul-șef al Armatei Ucrainei, a mulțumit României pentru că țara noastră îngrijește militari ucraineni răniți, scrie Libertatea, citând un raport.

Potrivit documentului realizat de Zalujnîi și prezentat publicului pe 2 ianuarie 2023, Ucraina a adus mulțumiri statelor care se ocupă de tratamentul soldaților ucraineni răniți pe front.

Zalujnîi a amintit Franța, Olanda, Irlanda, Norvegia, Spania, Polonia, Germania, România, SUA, Israel și Italia. Potrivit lui, peste o mie de militari ucraineni sunt tratați în aceste țări.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Zalujnîi a menționat eroismul medicilor ucraineni care au salvat vieți, ajutând militari și civili în condiții foarte complicate.

Omologul lui Zalujnîi de la Moscova, generalul Valeri Gherasimov, a declarat că România se află pe locul 4 în topul țărilor care ajută militar Ucraina, releva G4 Media. Pe primele trei locuri sunt SUA, Marea Britanie și Polonia.

Oficialii români nu au comentat și nu au anunțat nimic în acest sens.

Reamintim că la finalul anului trecut, apărea o știre conform căreia MAPN a modificat un ordin ministerial astfel încât să permită tranzitarea și staționarea României de către trupe străine. Acest lucru a determinat speculații conform cărora militari ucraineni se vor antrena pe teritoriul țării noastre.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate