luni, martie 27, 2023
ACTUALITATERevoltător! | Digi 24 prezintă informații legate de mâncatul cărnii artificiale de...

Revoltător! | Digi 24 prezintă informații legate de mâncatul cărnii artificiale de om. Andreea Stroe, jurnalistă a trustului: În Suedia, cine își dorește, poate comanda o friptură artificială de vedetă, de exemplu

Petre Daea, ministrul Agriculturii, a declarat că „vaca este specia care trece prin mari greutăți” și că „acest animal trebuie protejat și sprijinit”, iar acest lucru se va realiza prin suplimentarea programului pentru taurine.

Declarația lui Daea a venit în contextul în care un raport Greenpeace care arată faptul că „animalele din fermele UE au fost responsabile pentru producerea a 502 milioane tone de dioxid de carbon pe an, în principal prin metanul pe care îl eliberează, în timp ce autovehiculele au produs 656 milioane tone de dioxid de carbon”, potrivit g4media.

Subiectul a fost abordat și la postul de televiziune Digi24, acolo unde o jurnalistă a trustului, Andreea Stroe, realizatoarea Agro Jurnal, care, după ce a comentat declarațiile ministrului Agriculturii, a început să vorbească despre carnea artificială, inclusiv carnea artificială de om:

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Carnea artificială se face prin prelevare de celule de la o vacă, porc sau pui, ce o fi el, după care celulele sunt clonate astfel încât să se facă o carne creată în laborator, care seamănă și are același gust ca cea naturală.“, a spus Andreea Stroe.

Jurnalista a continuat: „Sunt alte start-up-uri care prevăd acest trend și propun carnea de om. În Suedia chiar s-a discutat la nivel public despre lucrul acesta și cine își dorește poate comanda carne de vedete, de exemplu. Se face prin prelevare de celule de la o vedetă, Nicole Kidman, și dacă dorești o friptură sau un salam, poți să servești“, a spus, în timp ce a bufnit-o râsul, jurnalista. Apoi a continuat: “Este o discuție dusă la extrem, iar în România, care e cu 50 de ani în urmă, probabil nu o să auzim“.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

 • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

4 COMENTARII

 1. vacca”andreea” trece prin mari greutati:

  “andreea”e nume de cod,
  altcareva ne-a atras atentia:
  prin ’50 era extraordinar de neobisnuit,
  prin ’60 cateva,
  valu prin ’70,
  coada,urmarea si inundatia,
  urmeaza “curba lu Gauss”

 2. Nu mai faceti reclama la ce trambiteaza digi. E un post de propaganda platit. Mai bine ar fi sa nu il bagam in seama si sa consideram ca nu exista. Asta e cea mai eficienta atitudine in lupta cu exponenti ca ei.

 3. nu mai am nevoie de stiri despre amenintarile nucleare intre rusi si americani. Numai din ce spune fata asta la un post tv iti dai seama ca apocalipsa nucleara e la un pas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate