luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Ziua Națională a Deținuților Politici Anticomuniști. Sorin Lavric: Sunt mândru...

VIDEO | Ziua Națională a Deținuților Politici Anticomuniști. Sorin Lavric: Sunt mândru de precursorii noștri. Fără jertfă nu există împlinire

Sorin Lavric, președintele Senatului AUR, a participat astăzi, 9 martie 2023, la ceremonia organizată în Piața Presei Libere, la monumentul ‘Aripi’, de cinstire a Deținuților Politici Anticomuniști.

„Este 9 martie, Ziua Națională a Deținuților Politici Anticomuniști, am participat la ceremonia solemnă și am depus o coroană de flori în numele Partidului AUR.

Când privesc aceste aripi, care sugerează alegoric înălțarea la cer a deținuților politici nu pot să nu simt că îmi crește inima și că sunt mândru de precursorii noștri.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Lecția pe care ne-au dat-o deținuții politici este una foarte simplă: dacă vrei să te împlinești, trebuie musai să te sacrifici. Fără jertfă și fără această strivire sub teascul istoriei nu există împlinire și cu atât mai puțin transfigurare spirituală.

Rupeți-vă de comodități, trăiți mai puțin pentru voi și încercați să împărtășiți simbolul spiritual al celor care sunt reprezentați prin acest monument numit ‘Aripi’“, a spus Senatorul Sorin Lavric.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate