ACTUALITATE Premierul Florin Cîțu: Vaccinarea împotriva covid-19 împotriva coronavirus nu va fi obligatorie,...

Premierul Florin Cîțu: Vaccinarea împotriva covid-19 împotriva coronavirus nu va fi obligatorie, nu se pune așa ceva în discuție

Premierul Florin Cîțu a declarat, luni, în cadrul unei conferințe de presă, că vaccinarea împotriva covid-19 nu va fi obligatorie.

„Este o lege care este în Parlament de trei ani de zile, nu are nicio legătură cu campania de vaccinare pe care o avem acum. Este un proiect în Parlamentul României. Acel document este un copy-paste al politicilor din ultimii trei ani, deci nu are nicio legătură cu ce se întâmplă. (…) Nu s-a discutat. L-am văzut şi pe secretarul de stat Raed Arafat care a spus foarte clar şi o spun şi eu: campania de vaccinare împotriva coronavirus nu va fi obligatorie, nu se pune aşa ceva în discuţie”, a declarat Cîţu, la Parlament, înainte de ședința Biroului Executiv al PNL.

Premierul a fost întrebat despre posibilitatea ca populația să fie obligată să se vaccineze, în contextul în care în proiectul de buget al Ministerului Sănătății există o referire la vaccinarea obligatorie.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3Media.

După intervenția AUR pe acest subiect, Ministerul Sănătății s-a ferit să admită că dorește adoptarea Legii Vaccinării Obligatorii, după cum a relatat duminică R3media.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 11.305 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite