ACTUALITATEAn negru pentru Simona Halep: A părăsit elita tenisului feminin

An negru pentru Simona Halep: A părăsit elita tenisului feminin

Jucătorea română de tenis Simona Halep intră azi în cea de a 373-a şi ultima săptămână consecutivă în top 10. Halep va coborî pe locul 13, începând de lunea viitoare, scrie Mediafax.

În 27 ianuarie 2014, Simona Halep intra în top 10 al clasamentului mondial feminin, unde a reuşit să se menţină timp de 373 de săptămâni. Performanţa ei reprezintă cea de a 8-a cea mai lungă serie de săptămâni neîntrerupte în top 10 de la înfiinţarea clasamentului WTA (noiembrie 1975).

Prezenţa ei în top 10 se încheie începând de săptămâna viitoare, din cauza faptului că va pierde 190 de puncte acumulate la turneul de la Toronto din 2019, ceea ce va determina şi o coborâre până pe locul 13 WTA.

Simona Halep a anunţat că revine în competiţiile oficiale de tenis odată cu turneul de Masters de la Montreal, care începe în 7 august. Halep a lipsit din circuit din cauza unei accidentări
suferite la Masters-ul de la Roma, care a determinat-o să se retragă atât de la Grand Slam-urile de la Roland Garros şi Wimbledon, dar şi de la Jocurile Olimpice.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...