ACTUALITATEAn negru pentru Simona Halep: A părăsit elita tenisului feminin

An negru pentru Simona Halep: A părăsit elita tenisului feminin

Jucătorea română de tenis Simona Halep intră azi în cea de a 373-a şi ultima săptămână consecutivă în top 10. Halep va coborî pe locul 13, începând de lunea viitoare, scrie Mediafax.

În 27 ianuarie 2014, Simona Halep intra în top 10 al clasamentului mondial feminin, unde a reuşit să se menţină timp de 373 de săptămâni. Performanţa ei reprezintă cea de a 8-a cea mai lungă serie de săptămâni neîntrerupte în top 10 de la înfiinţarea clasamentului WTA (noiembrie 1975).

Prezenţa ei în top 10 se încheie începând de săptămâna viitoare, din cauza faptului că va pierde 190 de puncte acumulate la turneul de la Toronto din 2019, ceea ce va determina şi o coborâre până pe locul 13 WTA.

Simona Halep a anunţat că revine în competiţiile oficiale de tenis odată cu turneul de Masters de la Montreal, care începe în 7 august. Halep a lipsit din circuit din cauza unei accidentări
suferite la Masters-ul de la Roma, care a determinat-o să se retragă atât de la Grand Slam-urile de la Roland Garros şi Wimbledon, dar şi de la Jocurile Olimpice.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...