ACTUALITATETudor Chirilă o apără pe Clotilde Armand: „Eu sunt dispus să înghit...

Tudor Chirilă o apără pe Clotilde Armand: „Eu sunt dispus să înghit puțin gunoi“. Replică tare din partea lui Virgil Ianțu

În ultimii ani, Tudor Chirilă a ajuns ținta glumelor în social media și mass-media, în urma comentariilor sale cu referire la domeniul politic sau diverse aspecte sociale. Cântărețul de Vama Veche a făcut noi declarații controversate, pe fondul scandalului gunoaielor de la Sectorul 1, din București.

Chirilă nu crede că munții de gunoaie sunt o problemă și are încredere că situația actuală este spre binele cetățenilor. Pe scurt, Clotilde Armand face excat ceea ce trebuie, în opinia cântărețului.

Eu sunt dispus să înghit puțin gunoi ca să scap de o companie care are contract pe 25 de ani, care nu e în stare să colecteze selectiv în 2021, că nu are mașini de genul ăsta și aruncă totul la grămadă, crescând prețurile de la sortare și pe deasupra, are o valoare de contract egală cu o treime din bugetul anual al primăriei. Câteodată, ca să te îți în sus cu adevărat, trebuie să mai și privești în jos, chiar dacă nu-ți place ceea ce vezi”, a comentat Chirilă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Tudor Chirilă, în polemici cu Virgil Ianțu

Artistul a comentat la o postare a lui Virgil Ianțu. Prezentatorul a postat o fotografie în care a notat „Știți de ce am privirea în sus? Sunt în plimbare prin Sectorul 1 și din păcate, nu mă pot uita în jos”.

La rândul său, Ianțu i-a explicat rockerului că Primăria ar trebui să facă tot posibilul pentru colectarea gunoaielor.

„Eu știu sau măcar sper ca intențiile celor de la primărie sunt bune și că într-adevăr vorbim despre un contract cu mari probleme, dar în același timp, cred că primăria trebuia să facă orice pentru a asigura curățenia sectorului, chiar dacă acest lucru revenea prin contract și în cazul unei situații litigioase, firmei de salubrizare.

Crede-mă ca in zona mea trec pe lângă dealuri de gunoi și e degradant. Atât. În rest, privesc atent în jurul meu, nu doar în sus. Baftă în tot ce faci!“, i-a replicat Virgil Ianțu.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Între timp, scandalul de la Primărie continuă. Edilul local și consilierii se atacă reciproc și se acuză că fiecare vrea, de fapt, să-și aducă firma „de casă” pentru colectarea deșeurilor, scrie B1TV.ro.

Sectorul 1 se confruntă cu o mare problemă

Străzile sectorului 1 din Capitala României sunt inundate de gunoaie. Imagini cu dezastrul ecologic, care se poate transforma într-o uriașă sursă de infecții și boli pentru cetățeni, fac turul rețelelor de socializare.

Situația este cauzată de războiul noului primar, USR-ista Clotilde Armand, cu firma de salubritate Romprest. Primăria Sectorul 1 nu vrea să plătească facturile restante emise de Romprest, pe motiv că sunt emise la suprapreț. În replică, firma refuză să mai strângă gunoaiele. – citește AICI continuarea.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

4 COMENTARII

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...