ACTUALITATEPoșta Română susține că „voucherele sărăciei” vor ajunge la români cu întârziere:...

Poșta Română susține că „voucherele sărăciei” vor ajunge la români cu întârziere: Problema este confecționarea acestora, nu expedierea

Trei milioane de români așteaptă să primească vouchere pentru cumpărarea unor alimente de bază, în valoare de 250 de lei. Au fost numite generic „voucherele sărăciei”, deoarece Guvernul a aprobat distribuția acestora, ca măsură de susținere a persoanelor cu venituri mici.

Practic, românii au fost anunțați că pot primi aceste vouchere sub forma unor carduri de masă, începând din luna iunie ac, însă, procedura este mai complexă, susțin reprezentanții Poștei Române, pentru impact.ro.

Mai exact, companiile care emit astfel de carduri/tichete valorice nu au fost pregătite să aibă o producție atât de mare, astfel încât distrubuirea efectivă ar putea avea loc la sfârșitul lunii iulie ac.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Până atunci, românii cu venituri mici  sunt nevoiți să se descurce cum pot. R3media a mai relatat că pensionarii români se împrumută chiar și 100 de lei, pentru a face față creșterii prețurilor la alimente.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Oficialii Poștei Române au menționat, pentru sursa citată, că nu vor fi probleme în ce privește distribuirea acestora.  Poștașii le vor expedia către beneficiari, imediat ce voucherele vor  fi confecționate. Cardurile pentru alimente, destinate românilor cu venituri mici, vor fi alimentate de stat la fiecare două luni, până la finalul anului 2022.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

 1. Cam unul din șase – șapte ?!

  Autoarea nu ne spune dacă nu-i o glumă proastă, comunistă.

  O cred prea tânără să fi văzut CM din 1990, din Italia.

  „Dacă vrei, poți! Miau!” (Steffi Graf și tot tacâmul).

  Ori: „[…] for everything else there’s MasterCard” – „Spreading Peace and Prosperity” – parcă.

  Pardon – Putin a stricat tot. Răbdare: vine o prosperitate (pașnică!) de n-o vom putea duce.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...