ACTUALITATEVIDEO | Minune la o biserică din Gorj: Icoana Maicii Domnului a...

VIDEO | Minune la o biserică din Gorj: Icoana Maicii Domnului a început să lăcrimeze chiar de Ziua Înălțării Sfintei Cruci

Minune într-o biserică veche de aproximativ 270 de ani, din Gorj. Credincioșii care erau, marți, în lăcașul de cult aflat apropiere de Peştera Muierii, din comuna Baia de Fier au observat uluiți cum din ochii Maicii Domnului dintr-o icoană se scurg lacrimi frumos mirositoare, informează Antena 3.

Minunea este cu atât mai mare cu cât se întâmplă într-o zi cu mare însemnătate, Înălțarea Sfintei Cruci.

Potrivit preotului paroh Ion Popescu, care slujește de 26 de ani, o asemenea minune nu a mai avut loc la Baia de Fier. „La finalul slujbei de astăzi, eram la miruit, și câteva credincioase au observat lacrimile de pe icoană. M-au chemat ca să îmi arate și nu ne-a venit să credem. Am anunțat pe părintele protopop Mărgineanu, care a anunțat Mitropolia Olteniei. Am trimis imagini și filmarea și la Mitropolia Olteniei”, susține preotul.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Acesta spune că minunea poate avea două explicații. „Este o minune Dumnezeiască şi numai Dumnezeu poate să ştie ce înseamnă. Lacrimile pot însemna lacrimi pentru păcătoşii care s-au îndepărtat de biserică, dar poate să fie şi un izvor de mir“, a spus acesta.

Acum credincioșii se îngrămădesc să vadă minunea cu ochii lor.

„Nu mi-a fost dat vreodată să văd aşa ceva. Biserica a fost deschisă astăzi toată ziua, pentru că credincioşii au venit de peste tot deoarece au vrut să vadă icoana plângând. Cred că 1.000 de credincioşi au trecut doar astăzi pragul bisericii.Eu voi fi prezent aici şi în zilele următoare pentru credincioşii care vor să se roage la Dumnezeu şi să vadă minunea“, a adăugat preotul Ion Popescu.

Biserica tuturor Sfinților este monument istoric construit în anul 1749, în stil Brâncovenesc.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. …cum spunea un parinte de la Sihastria, icoanele plang atunci cand oamenii nu mai plang…ptr pacatele noastre plang, pentru impietrirea inimilor noastre, ptr nesimtirea si ignoranta sufleteasca in care s-au afundat romanii care au uitat de jertfa Mantuitorului pe Cruce si se zbenguie pe la parade homosexuale si si pe la petreceri cu muzica demonica gen untold…un popor care asista indiferent cum sunt daramate simbolurile istoriei nationale iar in schimb sunt ridicate statui ale ucigasilor de romani…nu peste mult timp vor veni vremuri cumplite caci am intors spatele lui Dumnezeu si imbratisam `intunericul`…ogorul trebuie curatat ca sa dea din nou roade bune iar toata pleava va fi taiata si aruncata in foc…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...