ACTUALITATE Adrian Tudor, lider Partidul Verde: Motivul pentru care se închid piețele? Au...

Adrian Tudor, lider Partidul Verde: Motivul pentru care se închid piețele? Au produse românești! Trebuie închise palatele Victoria și Cotroceni

Președintele Partidului Verde Gorj, Adrian Tudor, a comentat în termeni critici decizia Guvernului de a închide piețele și târgurile are la bază faptul că aici se găsesc produse românești.

„Motivul pentru care se închid piețele? Au produse românești! Trebuie închise palatele Victoria și Cotroceni”, a scris Tudor, unul dintre cei mai apreciați tineri politicieni din Gorj, pe facebook.

Decizia Executivului de a închide piețele, dar nu și supermarketurile, a stârnit o furtună de comentarii și de reacții negative.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Premierul Orban a apărat hotărârea, afirmând că în piețe nu se poate plăti cu cardul.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate