ACTUALITATEAdrian Tudor, lider Partidul Verde: Motivul pentru care se închid piețele? Au...

Adrian Tudor, lider Partidul Verde: Motivul pentru care se închid piețele? Au produse românești! Trebuie închise palatele Victoria și Cotroceni

Președintele Partidului Verde Gorj, Adrian Tudor, a comentat în termeni critici decizia Guvernului de a închide piețele și târgurile are la bază faptul că aici se găsesc produse românești.

„Motivul pentru care se închid piețele? Au produse românești! Trebuie închise palatele Victoria și Cotroceni”, a scris Tudor, unul dintre cei mai apreciați tineri politicieni din Gorj, pe facebook.

Decizia Executivului de a închide piețele, dar nu și supermarketurile, a stârnit o furtună de comentarii și de reacții negative.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Premierul Orban a apărat hotărârea, afirmând că în piețe nu se poate plăti cu cardul.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate