ACTUALITATEAdrian Tudor, lider Partidul Verde: Motivul pentru care se închid piețele? Au...

Adrian Tudor, lider Partidul Verde: Motivul pentru care se închid piețele? Au produse românești! Trebuie închise palatele Victoria și Cotroceni

Președintele Partidului Verde Gorj, Adrian Tudor, a comentat în termeni critici decizia Guvernului de a închide piețele și târgurile are la bază faptul că aici se găsesc produse românești.

„Motivul pentru care se închid piețele? Au produse românești! Trebuie închise palatele Victoria și Cotroceni”, a scris Tudor, unul dintre cei mai apreciați tineri politicieni din Gorj, pe facebook.

Decizia Executivului de a închide piețele, dar nu și supermarketurile, a stârnit o furtună de comentarii și de reacții negative.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Premierul Orban a apărat hotărârea, afirmând că în piețe nu se poate plăti cu cardul.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...