joi, februarie 22, 2024
ACTUALITATEPapa Francisc cere „o nouă ordine mondială”, spunând că „risipirea crizei Covid”...

Papa Francisc cere „o nouă ordine mondială”, spunând că „risipirea crizei Covid” ar fi mai rea decât pandemia

Cu o exprimare ce denotă valori globaliste, Papa Francisc a cerut o „nouă ordine mondială” în urma pandemiei Covid-19. El a pledat, de asemenea, pentru schimbări globale pe problemele ce țin de mediu, schimbări climatice și așa mai departe, avertizând că „nu mai putem pierde timp”, conform LifeSiteNews.

Într-un limbaj aparent extras din manualul globalist, suveranul pontif a cerut „o nouă ordine mondială”, construită pe conceptul său de solidaritate, care la rândul său este extras din comentariile și publicațiile sale despre fraternitatea ireligioasă. El a cerut eradicarea „agresiunii, sărăciei și corupției”. În același timp, a subliniat importanța asistenței medicale universale, care va apărea prin practica „coeziunii sociale”, conform Vatican News.

„Să ne amintim cu toții că există ceva mai rău decât această criză: drama irosirii ei. Nu putem ieși dintr-o criză la fel ca înainte: fie ieșim mai bine, fie ieșim mai rău. Acest timp al încercării poate deveni astfel un timp al alegerilor înțelepte și cu multă viziune pentru binele umanității, al întregii umanități.”, a declarat Francisc.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Papa chiar a legat aspectul teologic al mântuirii, de promovarea unei noi ordini mondiale în conformitate cu politicile globaliste, sugerând că mântuirea este dependentă de succesul lor. „Nu mai putem accepta cu blândețe inegalitățile și perturbările mediului. Calea spre mântuirea umanității trece prin crearea unui nou model de dezvoltare, care se concentrează, fără îndoială, pe coexistența între popoare în armonie cu Creația.”

În cazul în care cuvintele sale ar fi ignorate, liderul Bisericii Catolice avertizează că „nu ar putea exista niciun viitor pentru nimeni” și, prin urmare, lumea trebuie „să se pregătească pentru mâine sub steagul fraternității umane”, deoarece „nu există nicio alternativă”.

Francisc a pledat pentru o „existență mai austeră”, pe care a considerat-o necesară pentru a efectua o „distribuție echitabilă a resurselor”. Cuvintele sale păreau să amintească de miliardarul globalist Bill Gates, care a sugerat că „țările bogate ar trebui să schimbe carnea de vită cu carne 100% sintetică pentru a ajuta politicile de mediu”.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Papa și-a exprimat apoi sprijinul pentru întreprinderi și industrii continuând doar dacă se aliniază la „agenda verde globalistă”. El a vorbit despre condiții pentru a realiza investiții financiare „etice și responsabile”, care „ar obține rezultatul limitării sprijinului pentru companiile dăunătoare mediului și păcii”. LifeSiteNews a scris recent despre modul în care această propunere este pregătită în prezent de către instituțiile financiare majore ale lumii și de liderii globaliști, cu aderarea la „agenda verde” și la obiectivele de dezvoltare durabilă (ODD) ale ONU pro-avort, care stabilesc, eventual, dacă cineva are sau nu acces să finanțeze în viitor.

Liderul de la Vatican a prezentat patru condiții pentru a fi utilizate la determinarea afacerilor aprobate din viitor: „includerea celor excluși, promovarea celor mai mici, binele comun și grija creației”. Acesta nu a propus drept condiții pentru o afacere etică promovarea sau predarea credinței catolice sau dezasocierea față de politicile anti-viață și anti-familie, cum ar fi avortul și ideologia lgbt.

Papa și-a repetat propria temă a catastrofei iminente la nivel mondial, cu excepția cazului în care oamenii aderă la „agenda verde”.
„Dacă nu ne suflecăm mânecile și ne îngrijim imediat de Pământ, cu alegeri personale și politici radicale, cu un viraj economic «verde», dirijând evoluțiile tehnologice în această direcție, mai devreme sau mai târziu, casa noastră comună «ne va arunca fereastra». Nu mai putem pierde timp.”, a declarat argentinianul.

Aceasta nu este în niciun caz prima dată când Papa Francisc și-a semnalat public fidelitatea față de „agenda globalistă”. În decembrie 2020, Francis a folosit expresia „build back better”, sloganul care a devenit sinonim cu politicile globaliste. Fraza a fost numele site-ului web al lui Joe Biden după alegeri (www.BuildBackBetter.gov), care a afirmat că „restabilește conducerea americană”.

La scurt timp după aceea, s-a alăturat companiilor din întreaga lume pentru a promova „un nou sistem economic al capitalismului”, în conformitate cu obiectivele de dezvoltare durabilă, în ciuda legăturii lor cu avortul și a propriului său apel pentru o viață simplă și austeră.

Acesta a fost apoi urmat de un parteneriat între Vatican și ONU, în care Papa și-a arătat încă o dată tendințele sale globaliste prin promovarea „educației despre stiluri de viață durabile”, „egalitate de gen” și „cetățenie globală”, evitând totuși orice mențiune asupra credinței catolice.

Apelul papal pentru „o nouă ordine mondială” pare să fie destul de similar cu obiectivele Forumului Economic Mondial (WEF), care a fost fondat de globalistul Klaus Schwab. Agenda lui Schwab este „Marea Resetare” a capitalismului, finanțelor și afacerilor globale și, la fel ca Papa Francisc, vede Covid-19 ca fiind oportunitatea de a efectua schimbări globale.

Inițiativa lui Schwab anti-libertate și anti-creștină „Marea Resetare” solicită „noi fundații pentru sistemele noastre economice și sociale”, precum și „un nou contract social care onorează demnitatea fiecărei ființe umane”.

O viziune asupra viitorului după „Marea Resetare” este articolul mult mediatizat care afirmă o lume în care proprietatea privată este inexistentă și toate produsele au devenit servicii oferite în voia guvernului. Cu propria sa chemare la o viață austeră, s-ar părea că Francisc face ecou la această sugestie a „Marii Resetări”.

Oarecum ironic atunci, Papa i-a încurajat pe tineri să viseze, spunând că, lucrând pentru visurile proprii, „îi putem proteja de cei care vor să-i ia de la ei: pesimiști, oameni necinstiți și profitori”.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

  1. Greu e drumul catre casa…pacat ca biserica catolica n-a ajuns la nivelul asta din sex. X-XI…scapa omenirea de Evul Mediu, Inchizitie, si toata jalea aceea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE