luni, martie 27, 2023
ACTUALITATEO universitate din Berlin le constrânge pe studente să nu raporteze la...

O universitate din Berlin le constrânge pe studente să nu raporteze la poliție agresiunile la care le supune un individ cu trecut migrator

Un infractor sexual hărțuiește femei de câteva săptămâni la Universitatea Liberă (FU) din Berlin, dar victimele sunt îndemnate să nu alerteze poliția din cauza temerilor de rasism, conform Remix News.

Acesta este sfatul Comitetului General al Studenților (AStA) al universității, dominat de stânga, care îndeamnă femeile să nu raporteze mai departe, într-un e-mail trimis tuturor inițiativelor studențești și grupurilor universitare, potrivit ziarului Morgenpost.

Preocuparea AStA, totuși, pare să fie mai puțin în favoarea bunăstării femeilor și mai mult în favoarea făptuitorului, care se pare că are un trecut de migrație.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Am dori să subliniem că operațiunile poliției care implică persoane afectate de rasism sunt în general asociate cu un risc crescut de violență asupra poliției”, potrivit scritorii, care mai susține că majoritatea ofițerilor „nu sunt suficient de pregătiți pentru a face față situațiilor excepționale din punct de vedere psihologic”.

De câteva săptămâni, lângă Universitatea Liberă, un bărbat din Dahlem a hărțuit sexual, în mod repetat, femei, amenințăndu-le și urmărindu-le.

Într-un astfel de caz, victimele ar trebui să alerteze serviciul de securitate al universității sau serviciul de psihiatrie socială, informează AStA. Cu toate acestea, acesta din urmă poate reține o persoană doar cu consimțământul său și, prin urmare, este o sugestie inutilă.

În ciuda unei intervenții, infractorul sexual pare să reziste oricăror încercări de a-și schimba obiceiurile. Se pare că a existat cel puțin o conversație între studenți și infractorul sexual, dar acesta nu a arătat nicio dorință să înceteze hărțuirea.

Într-o reacție față de informații la articol, poliția din Berlin a scris  pe Twitter:

„Oricine este în pericol, are cunoștință de vreo crimă sau devine conștient de o situație de urgență a altora, nu ar trebui să lase nimic sau pe nimeni să-i împiedice să acționeze. Sună-ne – formează 110! Noi suntem aici pentru tine”, a scris poliția din Berlin.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate