luni, aprilie 15, 2024
ACTUALITATEBogdan Pater, fost lider al tineretului PNL, este acuzat că a sărutat...

Bogdan Pater, fost lider al tineretului PNL, este acuzat că a sărutat cu forța o copilă de 13 ani. Fostul consilier al Ministerului Educației fusese descoperit de Justițiarul de Berceni

Bogdan Pater, fost lider al tineretului PNL și fost consilier al Ministerului Educației, este acuzat de zeci de tinere că a încercat să le racoleze când erau minore și le-a hărțuit sexual.

Publicația „Libertatea” a descoperit că Pater este acuzat că a sărutat o fată de doar 13 ani, pe când fostul lider liberal avea 27.

Se întâmpla prin 2013. A început să-mi scrie pe Facebook. Eu eram voluntară într-un alt club de voluntariat și mi-a scris, inițial, dacă nu-s interesată de Cercetași. I-am zis că nu m-am gândit niciodată, dar că putem vorbi despre chestia asta”, își începe povestea Mihaela*, o tânără care a contactat ziarul Libertatea și-l acuză pe Bogdan Pater de hărțuire sexuală în urmă cu zece ani.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

„La un moment dat, în plimbarea respectivă, a început să mă atingă. Eram pe o bancă și a încercat să se apropie și mai mult de mine. După care m-a sărutat forțat. L-am respins și i-am zis atunci că nu vreau să mai am de-a face cu el. A continuat să-mi mai scrie câteva luni după, pe Facebook”, povestește tânăra pentru Libertatea.

Reamintim că Pater a fost demascat de către Justițiarul de Berceni, un tânăr care se ocupă cu prădătorii sexuali și cei care abuzează minori.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. avand in vedere salbaticia si decadenta la care a ajuns societatea, parintii trebuie sa fie mult mai atenti cu copiii. Ce te faci insa ca multi au familii destramate, parinti prin strainatate, sau prea ocupati cu ‘facutul banilor’.
    Atunci copiii devin prazi usoare acestor scelerati, pentru care nicio pedeapsa nu e prea aspra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE