luni, martie 20, 2023
ȘTIRIDeputatul Nicolae Roman a părăsit partidul AUR/ Reacția lui George Simion: Succes...

Deputatul Nicolae Roman a părăsit partidul AUR/ Reacția lui George Simion: Succes la patriotul Dragnea!

Deputatul Nicolae Roman (foto) a anunţat că demisionează din grupul parlamentar al AUR, el precizând că va activa ca neafiliat, anunță news.ro. Decizia vine la numai o zi după congresul AUR, în urma căruia George Simion a fost ales președinte.

Noul preşedinte al AUR, George Simion, a avut o primă reacție în urma acestor demisii și nu a exitat să o scrie pe Facebook : „Succes la patriotul  Dragnea! Lume pleacă, lume vine,”  a scris  George Simion, noul președinte al AUR.

Deputatul Nicolae Roman a avut un discurs tranșant, în timpul plenului Camerei Deputaților, semn că decizie vine ca urmare a rezultatelor Congresului AUR.

„Având în vedere cele spune, acum şi aici, vă anunţ că din acest moment, având în vedere prevederile Regulamentului Camerei Deputaţilor, din acest moment îmi voi desfăşura activitatea ca deputat neafiliat în Circumscripţia 10 Buzău”, a spus Nicolae Roman, în deschiderea şedinţei de plen.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Deputatul Francisc Tobă (ex-AUR) a fost deja primit oficial în partidul condus de Liviu Dragea. El  va coordona la nivel naţional departamentul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, au transmis oficialii Alianței pentru Patrie(APP), potrivit sursei precizate.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Cei doi militari care au părăsit AUR, Nicolae Roman și Francisc Tobă, sunt asociați cu reprimarea sângeroasă a Revoluției din 1989.

Roman și Tobă au deschis listele Alianței pentru Unirea Românilor pentru Camera Deputaților în județele Buzău, respectiv Brașov, în anul 2020. Sunt foști miliari, notează G4media.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

 • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

 1. Articolul de mai sus este o rușine pentru site-ul d-voastră!
  1. Dați declarațiile trunchiate (și ale lui Roman, și ale lui Simion). De ce nu le scrieți integral? Avem minte să cântărim lucrurile și singuri!!!
  2. Tobă nu a fost niciodată în grupul AUR, NU A FOST VALIDAT DE AUR! A fost neafiliat de când și-a depus jurământul.
  3 Dl. General Roman a părăsit Grupul parlamentar AuR, nu și partidul. Între timp, a fost dat afară.
  4. E josnic că vă raliați presei mincinoase care prezintă știrea viclean, alaturandu-i pe cei 2 generali în mod intenționat…
  Nu știu cum de fix atunci și -a găsit și Tobă să -si anunțe intrarea în partidul lui Dragnea, dar faptul că Roman și Dănuț Aelenei pleacă la Dragnea, este o minciună ordinară, de care a propagat-o, din păcate, chiar și Simion.

  Până acum vă stimam, credeam că NU manipulați prin știri.. Acum am semne de întrebare.
  Iar cu Active News m-am lămurit din timpul campaniei electorale..

  • Subscriu la parerea cu alaturarea nepotrivita intre cei doi generali.
   E regretabil insa ce face Simion in partid.
   I s-a urcat puterea la cap si se poarta execrabil.
   Pe langa faptul ca minte si manipuleaza in multe din acuzele publice pe care le face

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate