sâmbătă, aprilie 20, 2024
ACTUALITATEBogdan Pater, membru al PNL și fost consilier al Monicăi Anisie, la...

Bogdan Pater, membru al PNL și fost consilier al Monicăi Anisie, la Ministerul Educației, prins de Justițiarul de Berceni în timp ce încerca să racoleze o fată de 14 ani VIDEO

Justițiarul de Berceni continuă să facă ravagii printre cei care au „atracții” pentru minori. De data aceasta, tânărul bucureștean a prins un nume cunoscut.

Este vorba despre un membru de vază al PNL, pe nume Bogdan Pater. Deși în materialul video nu este specificat numele de familie, jurnaliștii de la Bihoreanul l-au descoperit și au anunțat că este vorba despre Bogdan Pater.

Întrebat de autorul filmului ce ocupație are, Pater spune că se ocupă de „comunicare” la TNL. „Asta promovează Tineretul Național Liberal, cum să racolezi minore?”, îl întreabă autorul video-ului. „Domnul este sincer, chiar a vrut să se întâlnească cu minora noastră și să bea alcool”, spune Alexandru Constandachi, cunoscut pe YouTube sub numele „Justițiarul din Berceni”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Pe filmuleț Pater recunoaște că este din Bihor. „Ce căutați la 2 noaptea cu o minoră de 14 ani? (…) Ați știut că nu e ok, dar tot ați continuat!”, spune cel care filmează. „Și chiar nu ar fi ciudat să ajungi la mine să bem ceva și dacă ajungem la chestii 18+? Habar n-am! Te gândești și îmi zici mai pe seară? Ok! Când ne vedem ar fi super să fie da”, ar fi mesajul schimbat de Bogdan Pater cu minor, scrie Bihoreanul.

Bogdan Pater nu este oricine. El a fost consilier al Ministrului Educației, Monica Anisie. El a fost Ambasador al Valorilor Olimpice desemnat de Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

La ora redactării acestei știri, Bogdan Pater era în curs de ștergere a paginii de facebook.

Justițiarul de Berceni este un binecunoscut vânător de pedofili. În cursul activității sale el l-a prins și actorul Paul Diaconescu, de la Pro TV.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

7 COMENTARII

 1. „Domnul este sincer, chiar a vrut să se întâlnească CU MINORA NOASTRA și să bea alcool”, spune Alexandru Constandachi,

  -nu credem ca dl. justitiaru s-a folosit de o minora,
  nu ar fi avut dreptul; nu credem ca a exista “minora” aia;
  probabil pana acum s-a uitat prea mult la “stirile orei 5″……

 2. e rezultatul unei CAPCANARI,
  numai d-astea incerca “justitiaru din Berceni” (coltz cu Obregia)

  -domnu Bogdan a simtit ca nu e chiar asa,
  femeile mai mint mai isi ascund varsta, in cazul LUI
  a fost incitat-provocat.

  • Adresă: Șoseaua Berceni 10, București 041914
   Program: Deschis non-stop
   Număr de telefon: 021 332 0411
   (justitiaru e rugat sa se prezinte la camera de garda,
   cand il apuca)

  • Din comentariile dumneavoastra, sa inteleg ca sunteti pedofil, ii sustineti pe pedofili sau ati fost prins de justitiar?

   Cum a fost el “incitat-provocat” de zeci de minore de-a lungul anilor? Dumnealui chiar este un “pradator” in toata regula.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE