ȘTIRIO tânără de 17 ani din Alba Iulia s-a prăbușit în sala...

O tânără de 17 ani din Alba Iulia s-a prăbușit în sala de fitness. Medicii au găsit-o în stop cardio-respirator și nu au mai putut face nimic

Caz șocant la Alba Iulia, unde o adolescentăa murit la sala de fitness în timp ce făcea exerciții.

Tânăra de 17 ani s-a simțit rău în timp ce efectua un exercițiu, intrând în stop cardio-respirator.

Echipajul medical s-a deplasat la fața locului, dar tânăra nu a mai putut fi resuscitată, fiind declarat decesul acesteia.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Alba au precizat, pentru Agerpres, că în cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, urmând să se stabilească, după efectuarea necropsiei, din ce cauză a murit tânăra.

Fata era elevă în clasa a XI-a la un colegiu din Alba Iulia, conform Puterea.

Tânăra este este cel mai recent exemplu dintr-o serie interminabilă de persoane tinere care mor de probleme cardiace sau AVC-uri, în ultimul an. Despre unii, precum scriitoarea Julie Powell sau jurnalistul Alexandru Tămășescu, știm că erau vaccinați, dar nimeni nu discută despre o posibilă legătură între vaccinare și aceste decese.

O listă neexaustivă cu aceste persoane găsiți aici.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
    Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate