luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATELui Novak Djokovici nu i se permite să intre în SUA pentru...

Lui Novak Djokovici nu i se permite să intre în SUA pentru că e nevaccinat, deși Joe Biden a declarat că pandemia s-a terminat

Liderul tenisului mondial masculin, Novak Djokovici, nu poate participa la turneele de la Miami și Mineral Wells, pentru că SUA nu îi permite să intre în țară, motivând că este nevaccinat.

Anunțul a fost făcut de senatorul republican Rick Scott, care a profitat de ocazie pentru a-i cere președintelui SUA, Joe Biden, să-i permită sârbului să intre, scrie Breitbart.

SUA mențin o interdicție pentru străinii nevaccinați care intră în țară până pe 11 mai, în condițiile în care sute, dacă nu mii de migranți ilegali trec granița de sud în mod clandestin.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Poziția senatorului Scott a fost întărită de colegul său Marco Rubio, care a amintit că președintele Joe Biden a anunțat în septembrie 2022 că „pandemia s-a terminat”.

Novak Djokovici a câștigat primul turneu de Mare Șlem al anului, din Australia, pentru a 10-a oară, un record al competiției. El deține și recordul pentru cel mai mare număr de săptămâni în fruntea topului mondial, 378.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate