ACTUALITATEVIDEO | Joe Biden a decis că „pandemia s-a încheiat“. Șeful OMS...

VIDEO | Joe Biden a decis că „pandemia s-a încheiat“. Șeful OMS spune că „nu am ajuns încă acolo“

Președintele Statelor Unite, Joe Biden, a declarat duminică, într-un interviu pentru CBS, că pandemia s-a încheiat.

„Încă mai avem o problemă cu COVID. Încă lucrăm mult la ea, dar pandemia s-a încheiat”, a declarat Biden pentru Scott Pelley de la CBS. „Dacă observați, nimeni nu poartă măști. Toată lumea pare să fie într-o formă destul de bună. Și astfel cred că se schimbă. Și cred că acesta este un exemplu perfect în acest sens”, citează Baha.

Într-un alt moment al interviului, el a amintit că țara a pierdut un milion de oameni din cauza COVID. El a adăugat că a reușit să asigure vaccinarea a 220 de milioane de persoane în timpul mandatului său. „Am am trecut printr-o situație foarte dificilă. A fost o perioadă foarte dificilă. Foarte dificilă”, a conchis el, conform evz.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Lumea nu a fost niciodată într-o situație mai bună pentru a pune capăt pandemiei de COVID-19, a declarat, acum o săptămână, directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății, Tedros Adhanom Ghebreyesus, citat de Reuters.

„Nu am ajuns încă acolo. Dar se vede sfârșitul”, a declarat directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, reporterilor la o conferinţă de presă virtuală.

Aceasta a fost cea mai optimistă declarație venită din partea agenției ONU, de la începutul pandemiei până acum, potrivit Adevărul.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. si mai optimisti erau acum 3 ani cand ne spuneau ca stam 2 luni in case si scapam. Apoi iar erau super optimisti cand au scos vaccinul la taraba: ne vaccinam si scapam.
    Apoi, au zis ca nu scapam dar facem forme mai usoare.. Apoi ca murim, dar doar daca nu facem doza booster.. Asa ca optimismul lichelelor astora e de rau augur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate