ACTUALITATEO australiancă susține că propaganda transgender i-a distrus fiica: Este ca...

O australiancă susține că propaganda transgender i-a distrus fiica: Este ca un cult unde ți se spală creierul

O australiancă a acceptat să se destăinuie jurnaliștilor străini și să spună prin ce dramă trece fiica ei, în vârstă de 21 de ani, după ce a căzut în capcana propagandei transgender.

Tânăra a dorit să se transforme în bărbat și și-a schimbat sexul la vârsta de 18 ani în timp ce se confrunta cu bipolarism, autism, anxietate și depresie, informează rostonline.ro, care citează Daily Mail.

La numai o lună după „transformarea în bărbat”, a ajuns la concluzia că nu se regăsește în noul corp și are o depresie cu tentativă de suicid, notează sursa precizată.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Judith Hunter, mama fetei care a urmat procesul de schimbare a sexului, susține că nu s-ar fi ajuns în această situație dramatică, dacă nu ar fi fost presată de comunitatea transgender. Mai mult decât atât, tânăra a fost susținută cu bani pentru îndepărtarea sânilor.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Va fi un tsunami de copii ca fiica noastră. Este ca un cult unde ți se spală creierul, iar dacă nu asculți ești pedepsit. Când am fost la spital și am cerut să-mi văd fiica, mi s-a spus că am un fiu, iar deasupra patului ei era un nume de bărbat.”, a relatat Judith Hunter, citată de sursa amintită.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

La acest moment, familia tinerei face eforturi să o scoată din depresie și să înceapă procesul de transformare în femeie. Toți apropiații au avut un șoc când au văzut-o cum arată.

Comunitatea transgender ar fi agresivă cu părinții adolescenților. Obiecții au fost și în România 

Totodată, Hunter trage un semnal de alarmă în rândul părinților și spune ce li se întâmplă celor care refuză să-și susțină copiii în procesul de schimbare a sexului.

„Părinții care se opun sunt atacați de comunitatea trans, iar site-urile online sunt pline de sfaturi despre cum să întoarcă spatele familiei”, a precizat mama tinerei care trăiește un coșmar. Ea susține că se confruntă și cu nepăsarea medicilor care au transformat-o în bărbat.

Și în România au fost obiecții cu privire la mesajele pe care unele ONG-uri care luptă pentru drepturile comunității LGBTQ le-ar promova în școli. Alianța Părinților din România a anunțat că va depune plângeri penale, dacă elevii vor fi expuși la educația sexuală pe baza ideologiei de gen, care deformează distincția dintre femeie și bărbat.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. ONG-urile care luptă pentru ,,drepturile” comunității LGBTQ le-ar promova în școli trebuie interzisi iar membrii lor bagati in puscarie.

  2. Cei mai vinovati sunt medicii care accepta pentru bani sa schimbe ceea ce este natural. Ce fac ei nu este medicina ci experimente tip Mengele. Sper sa plateasca pentru ororile care le fac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...