joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEFranța | O militantă anti-migrație în masă a fost agresată de un...

Franța | O militantă anti-migrație în masă a fost agresată de un migrant în propria ei casă. Mărturie cutremurătoare: Prin asta trec zilnic mii de femei franceze

O activistă împotriva migrației în masă și fost purtător de cuvânt al mișcării Generation Identity din Franța, interzisă în prezent, a depus mărturie la poliție împotriva unui bărbat din Africa de Nord despre care spune că a pătruns în casa ei și a agresat-o sexual.

Thaïs d’Escufon, în vârstă de 22 de ani, tocmai se întorsese acasă din Lyon, când un migrant nord-african care pretindea că este tunisian a intrat cu forța în casa ei și a agresat-o sexual, relatează cotidianul francez Le Figaro.

Tânăra activistă, care a fost intervievată anterior de Remix News în luna iunie a acestui an, a povestit atacul în timpul unui interviu pentru ziarul din Paris.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Bărbatul a stat cu siguranță la spatele meu și s-a repezit în apartament de îndată ce am vrut să întorc cheia”, a spus ea, adăugând că cel în cauză a profitat de faptul că ea asculta muzică în căști la acel moment.

„Totul s-a întâmplat atât de repede, încât a închis ușa și a luat cheia. M-am trezit închisă cu acest om”, a continuat d’Escufon.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Prin asta trec zilnic mii de femei franceze. Ce mi s-a întâmplat este ceea ce denunț și pentru ce sunt cenzurată”, a spus d’Escufon.

Activista a descris atacul îngrozitor, spunând: „M-a întrebat dacă are vreo șansă cu mine, eu i-am zis că nu. A vrut să mă sărute, dar m-am chinuit. Am început să plâng și i-am spus să plece. Mi-a spus să aștept, că o să mă întrebe ceva, dar mă ținea de încheieturi. M-am panicat, plângeam și eram îngrozită. La un moment dat a dat drumul, am sărit și am reușit să deschid ușa și să-l împing afară, după care am închis-o cu repeziciune”

După ce a avut loc atacul, d’Escufon a susținut că bărbatul care tocmai o atacase a spus: „Știu că în Franța, tu crezi că toți arabii sunt răi, eu nu sunt așa, jur înaintea lui Dumnezeu”. Tânăra a adăugat că atacatorul, înainte să fugă de la locul faptei, și-a ridicat mucurile de țigară de pe jos pentru a evita să lase vreo dovadă că a fost acolo.

„Mi-am învățat lecția și le îndemn pe tinere să nu mai asculte muzică pe stradă”, a adăugat ea.

Procuratura din Lyon a deschis o anchetă cu privire la acuzațiile de „agresiune sexuală, invazie a domiciliului și hărțuire sexuală”.

Deși guvernul francez a ordonat dizolvarea Generation Identity vara trecută, d’Escufon a rămas un activist proeminent împotriva migrației în masă și un influencer în mediul online.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cazurile de violență sexuală împotriva femeilor în Franța au crescut constant de la criza migranților din 2015 și 2016. Din 2017 până în 2018, rapoartele de viol au crescut cu aproape 17%. Anul trecut, serviciul de statistică al Ministerului de Interne francez SSMI a publicat un raport în care a remarcat că evenimentele de violență sexuală au crescut cu 12% în 2019 față de anul precedent.

„Toate regiunile franceze au înregistrat creșteri ale numărului de violuri, agresiuni și hărțuiri sexuale, în special Corsica, Centre-Val-de-Loire, Auvergne-Rhone-Alpes și Nouvelle-Aquitaine”, se precizează în raport, potrivit Remix News.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE