duminică, decembrie 3, 2023
ACTUALITATEFOTO | Swimming World Magazine, cea mai prestigioasă publicație din lume dedicată...

FOTO | Swimming World Magazine, cea mai prestigioasă publicație din lume dedicată natației, l-a desemnat pe David Popovici înotătorul anului 2022

David Popovici a fost desemnat înotătorul anului în lume în anul 2022.

„David Popovici – înotătorul anului în lume!

Revista Swimming World Magazine, cea mai prestigioasă publicație din lume dedicată natației, l-a desemnat pe David Popovici cel mai bun înotător al anului 2022. Este prima oară în istorie când un înotător român primește această nominalizare.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

David (CS Dinamo) intră astfel într-o galerie selectă de nume mari. Ultimul câștigător la masculin (2021 și 2019) a fost americanul Caeleb Dressel.

David Popovici, legitimat la CS Dinamo, intră astfel într-o galerie selectă de nume mari. Ultimul câștigător la masculin (2021 și 2019) a fost americanul Caeleb Dressel”, a scris CS Dinamo pe Facebook.

David Popovici a devenit campion mondial și european, în 2022, la 100 de metri și la 200 de metri în stil liber.

Acesta a ajuns să fie cel mai tânăr campion mondial la proba de 200 m liber masculin și unul dintre cei mai tineri campioni mondiali masculin din istoria înotului.

Tânărul deține recordul mondial la juniori și la seniori la proba de 100 m liber, precum și recordul mondial la juniori, la proba de 200 m liber.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate