vineri, iulie 19, 2024
OPINIILecțiile

Lecțiile

Unul, care nu crede în Dumnezeu, dar se simte moral dator să dea lecții credincioșilor, se apucă să spună că femeile ar trebui să fie preotese. Că doar suntem în secolul 21, în plin val feminist.

Altul (nici el credincios) că ar trebui să facem din Catedrală un fel de cămin cultural, unde să se administreze vaccinuri.

Altul (idem) cere ca Biserica să devină un fel de ONG, care să se ocupe numai cu supa săracilor și să-și țină gura în rest.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Altul, militant pentru drepturile anumitor minorități și anumitor animale, ține un webinar ca să ne învețe cum să trăim etic fără Dumnezeu. În ce fel de morală crede el, asta e altă poveste.

Nici unul nu pomenește de violența islamului radical. Toți se pricep la creștinism, exact acel creștinism care le permite lor să își exprime ideile și să își afișeze necredința. Toți propun într-o formă sau alta desființarea lui. Iar dacă desființarea nu e posibilă, măcar să îl reducă la irelevanță.

Tuturor li s-ar putea închide gura cu un singur verset biblic: „Cerul și pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece”. Nici unul nu ar fi în stare să producă o explicație coerentă pentru asta.

Dar nu o va face probabil nimeni, pentru că nu vrem să îi ofensăm.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE