ACTUALITATEPPU-SL anunță că au strâns peste 100.000 de semnături pentru inițierea unui...

PPU-SL anunță că au strâns peste 100.000 de semnături pentru inițierea unui referendum de demitere a primarului general al Municipiului București

Partidul Puterii Umaniste Social-Liberal (PPU-SL) anunță că au fost strânse peste 100.000 de semnături pentru organizarea unui referendum privind demiterea primarului general al Capitalei, informează Agerpres.

„Peste 100.000 de bucureșteni au semnat pentru organizarea referendumului privind demiterea primarului general Nicușor Dan, exprimându-și astfel susținerea pentru demersul inițiat de umaniști. Modul în care este administrată astăzi Capitala denotă fie incompetență, fie nepăsare față de problemele cu care se confruntă bucureștenii și, de aceea, umaniștii vor continua să strângă semnături pentru organizarea referendumului”, se arată într-un comunicat de presă transmis miercuri de PPU-SL.

Președinte interimar al filialei bucureștene a partidului, Ramona Ioana Bruynseels, i-a reproșat primarului general că le-a „răpit” locuitorilor Capitalei bucuria Revelionului public și a iluminării festive de Crăciun, deoarece „nu a avut timp să se organizeze”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Pe de altă parte, a aruncat pe fereastră milioane de euro pentru a asfalta în bătaie de joc Bulevardul Mircea Vodă. A definitivat licitații cu firme acuzate anterior de ilegalități majore. Este acuzat că blochează PUZ-ul Sectorului 5, iar primarul umanist Cristian Popescu Piedone îi va cere un miliard de euro despăgubiri.

Ca să nu mai amintim de cele 90 de familii abandonate de primarul general în întuneric, pentru că domnia sa refuză refuză să semneze un document. Și astăzi toate aceste familii sunt umilite și ținute în așteptare”, a declarat Ramona Ioana Bruynseels.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate