vineri, februarie 23, 2024
ACTUALITATEPPU-SL anunță că au strâns peste 100.000 de semnături pentru inițierea unui...

PPU-SL anunță că au strâns peste 100.000 de semnături pentru inițierea unui referendum de demitere a primarului general al Municipiului București

Partidul Puterii Umaniste Social-Liberal (PPU-SL) anunță că au fost strânse peste 100.000 de semnături pentru organizarea unui referendum privind demiterea primarului general al Capitalei, informează Agerpres.

„Peste 100.000 de bucureșteni au semnat pentru organizarea referendumului privind demiterea primarului general Nicușor Dan, exprimându-și astfel susținerea pentru demersul inițiat de umaniști. Modul în care este administrată astăzi Capitala denotă fie incompetență, fie nepăsare față de problemele cu care se confruntă bucureștenii și, de aceea, umaniștii vor continua să strângă semnături pentru organizarea referendumului”, se arată într-un comunicat de presă transmis miercuri de PPU-SL.

Președinte interimar al filialei bucureștene a partidului, Ramona Ioana Bruynseels, i-a reproșat primarului general că le-a „răpit” locuitorilor Capitalei bucuria Revelionului public și a iluminării festive de Crăciun, deoarece „nu a avut timp să se organizeze”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Pe de altă parte, a aruncat pe fereastră milioane de euro pentru a asfalta în bătaie de joc Bulevardul Mircea Vodă. A definitivat licitații cu firme acuzate anterior de ilegalități majore. Este acuzat că blochează PUZ-ul Sectorului 5, iar primarul umanist Cristian Popescu Piedone îi va cere un miliard de euro despăgubiri.

Ca să nu mai amintim de cele 90 de familii abandonate de primarul general în întuneric, pentru că domnia sa refuză refuză să semneze un document. Și astăzi toate aceste familii sunt umilite și ținute în așteptare”, a declarat Ramona Ioana Bruynseels.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE