joi, iunie 13, 2024
ACTUALITATEJurnalistul Paul Andrei demontează cele spuse de Edy Chereji: În cazul Neversea,...

Jurnalistul Paul Andrei demontează cele spuse de Edy Chereji: În cazul Neversea, Jandarmeria a atenționat organizatorii că sunt responsabili de ce se petrece pe scenă

Edy Chereji, organizator UNTOLD, a postat mai devreme un mesaj în care se delimitează de responsabilitatea pentru faptul că mii de tineri au ascultat la festival versuri obscene cântate de Gheboasă.

El a spus că „fiecare artist își asumă mesajele si este responsabil de conținutul pe care îl livrează“.

Se pare că, din punct de vedere legal, lucrurile nu stau deloc așa, iar la Neversea, organizat tot de Edy Chereji a existat un precedent în care organizatorul a fost atenționat de Jandarmierie, ca în cadrul festivalului să existe un „limbaj trivial“ pe scenă. Acest lucru a fost povestit de jurnalistul Paul Gabriel Andrei, pe Facebook.

„Mai luați una de la mine!

Acum că am aflat că pompierii au amendat cu 2500 de lei organizatorii de la Untold pentru că au blocat ieșirile din stadion, să vă mai spun eu una. Pe asta probabil ați aflat-o de pe site-uri.

Iată ce se mai spune în răspunsul primit de mine de la Jandarmeria Mobilă Tomis:

‘În ceea ce privește Regulamentul de acces la festival și desfășurătorul pieselor ce urmau să fie cântate nu intră în competența noastră.

Vă informăm că în cadrul sedințelor de organizare care au avut loc premergător evenimentului, organizatorului i-a fost atrasă atenția că nu va fi tolerat un limbaj trivial pe scenă!’

Adică Jandarmeria i-a pus în vedere organizatorului că nu e ok să existe pe scenă astfel de momente care au scandalizat țara. Și cu toate astea, organizatorii nu au luat nicio măsură.

Vă reamintez că vorbim de Neversea. Adică au fost atenționați atunci, s-au întâmplat lucrurile de acolo și între timp absolut nicio măsură pentru protecția minorilor nu au considerat că e nevoie să fie luată.

O totală lipsă de respect pentru bunul simț, lege și societate.“, a explicat Paul Gabriel Andrei pe Facebook.

la UNTOLD a existat, de asemenea, riscul să se producă o tragedie similară celei de la Colectiv, atunci când un incendiu a izbucnit în spatele scenei, de la artificiile care s-au dat la eveniment. Din fericire, focul a fost lichidat.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. E greu să mai ataci acești rechini afaceriști.

    O clică intreagă, in frunte cu Boc, horeca clujeană și oengiștii clujului câștigă bani grei din această uriașă porcărie care realizează reeducarea de masă a tineretului.

    Vorbim de milioane de euro anual pentru toți complicii care profită de bunurile publice ca să stoarcă profit privat…

    astfel că nu se impiedică ei de porcăriile unui manelist, mai ales când căcăciosul basist de Liiceanu a promulgat muia oficială și elitele ioropeniste au binecuvântat jegul.

    Mai grav decât manelistul mi se par versurile satanice de la Untold. Aceste invocări sataniste repetate pot să atragă catastrofe oribile acolo la festival – și degeaba știm că spiritual e un pericol real, că progresiștii nu ne cred că invocarea duhurilor negre se poate sfârși prin drama precum la Colectiv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE