miercuri, mai 22, 2024
ACTUALITATEUn șofer de ambulanță a suferit un AVC în timpul unei misiuni....

Un șofer de ambulanță a suferit un AVC în timpul unei misiuni. Este al treilea caz de acest fel, în ultimul an și jumătate, în rândul angajaților de la SAJ Suceava

Un șofer de ambulanță a suferit un accident vascular cerebral (AVC) în timpul unei misiuni. E vorba de un bărbat de 57 de ani de la substația de Ambulanță Rădăuți, potrivit Realitatea Plus.

Șoferul a suferit un AVC cu deficit neurologic, însă nu și-a pierdut cunoștința. Dr. Adriana Morari, purtătorea de cuvânt de la SAJ Suceava a spus că incidentul a avut loc sâmbătă.

De asemenea, Robert Rotariu, purtătorul de cuvânt al Sindicatului de la Ambulanță, a precizat că acesta nu a fost un caz izolat. Nu mai puțin de 3 astfel de cazuri au avut loc în ultimul an și jumătate, iar Rotariu a precizat că de vină sunt dificultatea muncii și stresul.

„Noi avem probleme grave de sănătate până la 56 de ani”

„Colegul asistent medical a văzut că ambulanțierul nu schimbă viteza și motorul se turează foarte tare. Când l-a întrebat ce se întâmplă, crezând că este o problemă tehnică, a realizat că acesta nu poate articula corect cuvinte. I-a cerut să tragă pe dreapta. Colegul cu AVC a reușit să oprească în siguranță. Colegul asistent i-a administrat medicația și a așteptat echipajul de sprijin. Ulterior starea lui s-a agravat și a fost nevoie de intervenție chirurgicală. Acum este stabil și sperăm să se recupereze cât mai repede posibil”, a spus Robert Rotariu.

„Noi avem probleme grave de sănătate până la 56 de ani. Ar trebui să fim lăsați să ne bucurăm măcar câțiva ani de pensie, să nu fim în scaun cu rotile sau, mai rău, decedați înainte de vârsta de pensionare sau imediat după, dar din păcate legea este suspendată până la sfârșitul anului, de teamă că ar pleca prea mulți colegi din sistem”, a mai zis Robert Rotariu.

Șoferul de ambulană intră în rândul oamenilor care, în ultimii ani, au avut probleme grave de sănătate sau au murit subit. Mai multe studii au confirmat legătura dintre aceste evenimente nefericite și vaccinarea Covid-19. Totuși, până de curând, autoritățile și presa mainstream au refuzat să vorbească despre acest lucru.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

 1. aaaaaaaa,
  un AVC în timpul unei misiuni.?
  -si-a sunat cu sirena-n cap
  pana a facut buba!

  interessant e ca si smurdu,ambulanta si pompierii
  toti au aceeasi sirena,
  o fi sirena tip 1,1,2!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE