Ioana Picoș: Presa liberă devine un lux, o raritate. Vă încurajez să sprijiniți platforma R3Media

0
631

Suntem bucuroși să putem anunța că Ioana Picoș sprijină proiectul R3Media. În aceste vremuri cenușii – la propriu și la figurat – îndrăgita actriță și luptătoare pentru drepturile copiilor a decis să se implice în campania de susținere a siteului nostru.

Ioana Picoș a trimis un mesaj cititorilor R3Media, pe care îl redăm după cum urmează:

„Presa liberă devine un lux, o raritate.
R3Media se luptă pentru a trimite zilnic știri și informații nefiltrate de corectitudinea politic. Sunt la început de drum și poate că nu este totul perfect, faptul că R3 vorbește despre subiecte pe care în main stream nu le întâlnim (din păcate) face să merite efortul de a sprijini această platformă.

Să fim înțeleși: nimeni și nimic nu este perfect în afară de Dumnezeu. Dacă asta căutăm, vom rămâne cu așteptarea.

Vă încurajez să îi sprijiniți întrucât sunt printre puținii care deschid subiecte sensibile și de interes. Cel mai important este faptul că veți găsi pe R3Media o platformă care dezbate tema naționalistă, a credinței, a libertății și multe altele”.

Ioana Picoș se alătură artistului Nicolae Voiculeț, publicistului Cătălin Sturza, actorului Aureliu Surulescu, părintelui Mihai-Andrei Aldea și maestrului Dan Puric în campania „Fiți Lei pentru R3!”.

Pentru detalii despre cum puteți susține R3Media, puteți accesa acest link.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here