RECOMANDĂRIPreotul și istoricul Mihai-Andrei Aldea: Încercați să susțineți R3Media, pentru că făcând...

Preotul și istoricul Mihai-Andrei Aldea: Încercați să susțineți R3Media, pentru că făcând acest lucru, vă susțineți pe voi. Cu cât mai mulți sunt cei care sprijină presa liberă, cu atât presa mincinoasă va avea mai puțină putere. Și veți fi liberi

Părintele Mihai-Andrei Aldea, erudit preot, istoric, etnolog, scriitor și cercetător ne-a făcut bucuria de a sprijini, în mod public, proiectul R3Media.

Părintele transmite tuturor cititorilor noștri îndemnul de a susține „o presă care caută Adevărul”, pentru că „ dacă voi susțineți o presă care caută Adevărul, veți avea o presă care caută Adevărul. Și în felul acesta veți face niște pași importanți către libertate. Cu cât mai mulți sunt cei care sprijină presa liberă, cu atât presa mincinoasă va avea mai puțină putere. Și veți fi liberi”.

Mesajul părintelui este unul dintre cele mai emoționante de până acum. Sfinția sa se alătură publicistului Cătălin Sturza, artistului Aureliu Surulescu și maestrului Dan Puric în campania de finanțare a siteului R3Media.

Acest proiect are nevoie de contribuția dumneavoastră pentru a putea exista în continuare. Despre cum puteți ajuta și ce vom face cu banii, găsiți detalii aici.

Iată mesajul părintelui Mihai-Andrei Aldea:

„Sunt vremuri în care oamenii sunt foarte speriați și foarte tulburi. Din această pricină, au tendința de a se agăța foarte tare de primul lucru care li se pare adevărat.

Altfel spus, sunt foarte ușor de înșelat. Lucrul acesta se dorește, lucrul acesta se urmărește. Pentru lucrul acesta se investesc foarte mulți bani, pentru că se știe că vor câștiga foarte mult. Cu cât oamenii sunt mai ușor de mințit, cu atât sunt mai ușor de stăpânit, cu atât mai ușor devin niște sclavi care trăiesc în iluzia, deși nu mai sunt liberi de multă vreme.

Una din armele cu care putem să luptăm împotriva acestui nor halucinant care înghite oamenii din ce în ce mai mult este o presă liberă, independentă, adevărată care poate să caute și să mărturisească Adevărul. Doar Dumnezeu este fără de greșeală, greșeli putem face toți.

Dar, să cauți sincer adevărul este cel mai important lucru pe care-l putem face. Or tocmai aceasta este rațiunea de a exista a R3Media: încercarea de a căuta și de a mărturisi adevărul, chiar dacă toată lumea minte.

Fără Adevăr nu putem fi liberi. Și cei care sunt căutătorii sinceri ai Adevărului sunt cei de care avem nevoie în aceste vremuri tulburi.

Încercați să susțineți R3Media, pentru că făcând acest lucru, vă susțineți pe voi: dacă voi susțineți o presă liberă, veți avea o presă liberă, dacă voi susțineți o presă care caută Adevărul, veți avea o presă care caută Adevărul. Și în felul acesta veți face niște pași importanți către libertate. Cu cât mai mulți sunt cei care sprijină presa liberă, cu atât presa mincinoasă va avea mai puțină putere. Și veți fi liberi”

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...