RECOMANDĂRI Aureliu Surulescu: Crește și ocrotește-ți informația, adevărul și libertatea de exprimare ajutând...

Aureliu Surulescu: Crește și ocrotește-ți informația, adevărul și libertatea de exprimare ajutând pe cei care se luptă pentru tine. Donează și susține echipa R3Media. Eu am donat!

Actorul Aureliu Surulescu este cea mai recentă personalitate care se implică în campania campania de susținere a siteului R3Media: Fiți LEI pentru R3!

Primul LEU al campaniei noastre a fost maestrul Dan Puric, care a spus: „E o datorie morală pentru noi toți să sprijinim siteul R3Media, pentru șansa pe care ne-o oferă într-o lume în care manipularea publică a devenit doctrină de stat”

Cunoscutul artist îi îndeamnă pe românii care vor să gândească liber să-și „crească” propria presă, să-i ajute pe cei care „îndrăznesc să iasă din tiparul și clișeele zilnice”.

„Ne dorim cu toții o presă de calitate, independentă și imparțială. Știri obiective și analize pertinente.
Ne plângem că nu o aveam. Haideți să o ajutăm să crească. Haideți să ne creștem propria presă, liberă, donând și ajutând pe cei care îndrăznesc să iasă din tiparul și clișeele zilnice pentru a ne aduce știri și informații echidistante.
Informația înseamnă putere. Fii la putere.
Creste și ocrotește-ți informația, adevărul și libertatea de exprimare ajutând pe cei care se luptă pentru tine.
Donează și susține echipa R3Media. Eu am donat!”, sună mesajul președintelui Asociației Neamunit.

R3Media este un site finanțat exclusiv de cititori, fiind înființat pe 6 septembrie 2020.

Până la 31 decembrie, avem nevoie de suma de 17.561 de lei, din care am strâns deja 5.240. În acest articol puteți citi ce vom face cu banii primiți de la cititori.

Dacă doriți să ajutați, o puteți face donând aici sau aici.

Ne puteți ajuta cumpărând una dintre cărțile oferite de editura Contramundum aici.

Mai multe detalii despre campania noastră găsiți aici.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate