RECOMANDĂRIAureliu Surulescu: Crește și ocrotește-ți informația, adevărul și libertatea de exprimare ajutând...

Aureliu Surulescu: Crește și ocrotește-ți informația, adevărul și libertatea de exprimare ajutând pe cei care se luptă pentru tine. Donează și susține echipa R3Media. Eu am donat!

Actorul Aureliu Surulescu este cea mai recentă personalitate care se implică în campania campania de susținere a siteului R3Media: Fiți LEI pentru R3!

Primul LEU al campaniei noastre a fost maestrul Dan Puric, care a spus: „E o datorie morală pentru noi toți să sprijinim siteul R3Media, pentru șansa pe care ne-o oferă într-o lume în care manipularea publică a devenit doctrină de stat”

Cunoscutul artist îi îndeamnă pe românii care vor să gândească liber să-și „crească” propria presă, să-i ajute pe cei care „îndrăznesc să iasă din tiparul și clișeele zilnice”.

„Ne dorim cu toții o presă de calitate, independentă și imparțială. Știri obiective și analize pertinente.
Ne plângem că nu o aveam. Haideți să o ajutăm să crească. Haideți să ne creștem propria presă, liberă, donând și ajutând pe cei care îndrăznesc să iasă din tiparul și clișeele zilnice pentru a ne aduce știri și informații echidistante.
Informația înseamnă putere. Fii la putere.
Creste și ocrotește-ți informația, adevărul și libertatea de exprimare ajutând pe cei care se luptă pentru tine.
Donează și susține echipa R3Media. Eu am donat!”, sună mesajul președintelui Asociației Neamunit.

R3Media este un site finanțat exclusiv de cititori, fiind înființat pe 6 septembrie 2020.

Până la 31 decembrie, avem nevoie de suma de 17.561 de lei, din care am strâns deja 5.240. În acest articol puteți citi ce vom face cu banii primiți de la cititori.

Dacă doriți să ajutați, o puteți face donând aici sau aici.

Ne puteți ajuta cumpărând una dintre cărțile oferite de editura Contramundum aici.

Mai multe detalii despre campania noastră găsiți aici.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...