Fiți LEI pentru R3 Campania R3Media a strâns 4.000 de lei din cei 17.561 lei necesari...

Campania R3Media a strâns 4.000 de lei din cei 17.561 lei necesari până la 31 decembrie

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari!

Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de 3.000 de lei am strâns 4.121!

Reacțiile și răspunsurile voastre au fost realmente copleșitoare pentru mine și vă mulțumesc din toată inima. Am folosit acești bani pentru a ne înscrie siteul pe Trafic.ro, pentru a promova siteul pe facebook, pentru a plăti găzduirea și domeniul, pentru traduceri și pentru colaborări, am achitat o parte din costurile întreținerii tehnice.

De data aceasta, vom face o campanie pe termen puțin mai lung, respectiv până la 31 decembrie 2020.

Având în vedere că în cele trei săptămâni de existență a R3Media au intrat pe site peste 144.000 de cititori unici, trebuie să ținem pasul cu voi și să ridicăm și mai mult ștacheta.

De asemenea, a trebuit să facem niște modificări de ordin tehnic pentru ca siteul să facă față numărului mare de cititori, astfel că și costurile au crescut semnificativ.

După cum spuneam, jurnalista Luiza Moldovan s-a alăturat proiectului nostru. Pentru ca ea și ceilalți să putem scrie în continuare, trebuie să putem trăi, măcar în parte, de pe urma muncii noastre.

Așa că iată de ce avem nevoie până la 31 decembrie 2020:

261 lei – găzduirea și domeniul

1.800 lei – colaborări pentru articole de autor

6.500 lei – costurile pentru întreținerea siteului și modificările tehnice efectuate

1.500 lei – publicitate pe facebook

7.500 lei – cheltuieli cu salariile redacției.

Total: 17.561 lei. Raportat la cele trei luni ce-au rămas, înseamnă aproximativ 5.800 de lei pe lună ca și cheltuieli totale.

Pentru comparație, trebuie să țineți cont că majoritatea publicațiilor corporatiste plătesc această sumă pentru salariul unui singur om!

În această lumină, suma de care avem nevoie pentru a funcționa este derizorie. Dacă fiecare cititor zilnic al siteului ar dona 1 leu pe zi, am termina campania în trei zile! Mă bazez pe voi și dacă doriți să ajutați, intrați cu încredere aici:

Cu prietenie,

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 4.000 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate