joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEPrimăria Craiova a notificat asociațiile de proprietari să elibereze adăposturile antiaeriene până...

Primăria Craiova a notificat asociațiile de proprietari să elibereze adăposturile antiaeriene până pe 7 martie. Craiova este la 62 de kilometri de Deveselu

Primăria Craiova a notificat asociațiile de proprietari ca până în data de 7 martie să elibereze cele peste 200 de adăposturi antiaeriene pe care municipalitatea le gestionează, în cazul în care în acestea sunt depozitate anumite lucruri, informează Agerpres.

Potrivit reprezentanților Primăriei Craiova, reprezentanții asociațiilor de proprietari trebuie să se asigure că adăposturile de protecție civilă din municipiu sunt goale.

„Sunt peste 200 de adăposturi pe raza municipiului Craiova, gestionate de către Primărie. Toate sunt identificate şi controlate periodic. Mai sunt şi adăposturi private (societăţi comerciale, blocuri de locuinţe noi etc.) ce sunt verificate de către ISU Dolj. Ieri, miercuri, 2 martie, Direcţia Fond Locativ şi Control Asociaţii de Proprietari din Primăria Municipiului Craiova a notificat toate asociațiile de proprietari să elibereze adăposturile antiaeriene, în cazul în care în acestea erau depozitate diferite lucruri. Termenul pentru eliberarea lor este 7 martie 2022″, au transmis, joi, reprezentanții Primăriei Craiova.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

La ultimul control efectuat de către Compartimentul de Situaţii de Urgenţă multe dintre acestea erau deja goale, iar în prezent cele disponibile sunt în curs de igienizare, acolo unde este cazul.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Ultimatumului Primăriei Craiova, singulară din ceea ce am aflat până acum, poate fi pusă în contextul faptului că din punct de vedere geografic, Cetatea Băniei se află la aproximativ 62 de kilometri de baza de la Deveselu.

De asemenea, la Craiova se află Brigada Multinaționale Sud – Est și Batalionul „Neagoe Basarab”. Tot în Craiova se află și fabrica de avioane.

În context, merită menționat că Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a publicat la începutul lunii februarie lista adăposturilor anti-aeriene de pe teritoriul României.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE