RECOMANDĂRIMaestrul Nicolae Voiculeț: Dacă nu vreți să fiți manipulați și dacă...

Maestrul Nicolae Voiculeț: Dacă nu vreți să fiți manipulați și dacă vreți să știți adevărul despre tot ceea ce programează acest sistem să ni se întâmple, atunci susțineți R3Media

Naistul Nicolae Voiculeț, unul dintre cei mai apreciați artiști culți români, a transmis un mesaj de susținere pentru publicația R3Media, în contextul campaniei de donații pe care am început-o pentru susținerea activității noastre.

În cuvântul său, artistul român spune că recomandă tuturor celor care vor să cunoască Adevărul să susțină R3Media.

Reamintim că am strâns 8.312 lei din cei 17.561 necesari până la 31 decembrie. Cum vom cheltui acești bani aflați aici.

Nicolae Voiculeț se alătură publicistului Cătălin Sturza, maestrului Dan Puric, istoricului și preotului Mihai-Andrei Aldea și actorului Aureliu Surulescu în susținerea campaniei noastre.

Iată mesajul naistului Nicolae Voiculeț:

„Trăim vremuri tulburi unde frica și manipularea sunt instrumentele prin care unii zic că vor să ne vindece de viruși…
Majoritatea celor care sunt în presă și-au vândut sufletul pentru bani și pentru tot felul de privilegii, fără să mai pună preț pe adevărul care i-a consacrat, anulându-și propria identitate și menire jurnalistică.
Majoritatea celor din presa românească au ajuns sclavii unui sistem corupt care încarcerează abuziv cetățenii condamnați la nedreptate și manipulare.
Se dorește să se piardă adevărul, rădăcinile și credința, iar virtuțile să dispară.

Oamenii sunt mințiți pentru a fi stăpâniți, devenind niște sclavi ai iluziei că încă sunt oameni liberi. Nimic mai fals..!
Fără ADEVĂR nu există libertate, nu există democrație și nici viață. Cei care am trăit în regimul comunist știm toate aceste lucruri, de aceea îi prețuim și avem nevoie de cei care ne spun adevărul cu orice preț.
Presa liberă independentă, cea mărturisitoare de adevăr, care este aproape inexistentă în zilele noastre, sunt cei care luptă să ne țină în viață departe de minciunile sistemului.
De aceea recomand tuturor celor care-și doresc să cunoască Adevărul, pe cei de la R3Media.

Dacă nu vreți să fiți manipulați și dacă vreți să știți adevărul despre tot ceea ce programează acest sistem să ni se întâmple, atunci susțineți R3Media, pentru că ei sunt cei care sunt liberi și prezintă realitatea necenzurată.
Ca să rămânem liberi, avem nevoie de oameni care spun Adevărul.”

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...