miercuri, octombrie 4, 2023
ACTUALITATEÎncă două victime faimoase ale morții „subite”: Jo Mersa Marley, nepotul lui...

Încă două victime faimoase ale morții „subite”: Jo Mersa Marley, nepotul lui Bob Marley, a decedat la 31 de ani. Producător de la ABC News, mort la 37 de ani

Joseph „Jo Mersa” Marley (foto stânga), nepotul legendarului artist jamaican Bob Marley, a fost găsit mort în mașină, pe 27 decembrie, a anunțat un jurnalist din Jamaica, citat de Breitbart.

Cântărețul avea 31 de ani și s-a mutat în în Statele Unite pe vremea când era la liceu și a debutat în muzică în 2014. Vestea morții a fost întâmpinată ca o tragedie în Jamaica.

Premierul jamaican Andrew Holness a numit vestea drept „cu-adevărat tristă”, iar lideul opoziției, Mark Golding, a spus că este o „tragedie”. Marley era căsătorit și avea o fetiță.

Nepotul lui Bob Marley este cel mai recent nume de pe lista artiștilor care au murit subit în ultimul timp. Din România, l-am avut pe Darius Crețan (Nosfe), care a murit în somn la 37 de ani.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Pe 16 octombrie 2022 Michael Benjamin a murit în urma unui atac de cord imediat după performanţa sa la concertul Carimi de pe Accor Arena, Paris

Chiar în ziua de Crăciun, în Statele Unite a murit subit și Dax Tejera (foto dreapta), producător de la celebra televiziune ABC News.

Tejera a suferit un atac de cord, în timpul nopții, a anunțat președintele ABC News, Kim Godwin, scrie Hollywood Reporter.

Tejera era foarte cunoscut în lumea mass-media din SUA, înainte de ABC lucrând la o altă rețea celebră, NBC. Producătorul de 37 de ani era căsătorit și avea două fete.

Acestea sunt doar ultimele decese dintr-o serie, parcă interminabilă, de persoane tinere care mor, în mod subit, în ultimul an și jumătate.

Doar în România au fost înregistrate o mulțime de cazuri, de oameni tineri, uneori chiar persoane foarte cunoscute: de la avocați și diplomați la profesori.

Deși mulți dintre ei sunt dovediți vaccinați, autoritățile refuză să ia în calcul orice legătură, invocând în schimb drept cauza a morții faptul că au murit subit.O listă a acestor persoane este aici.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate