joi, februarie 2, 2023
ACTUALITATEUngaria „conservatoare” | Certificatul de vaccinare, condiționat de doza a treia. Doza...

Ungaria „conservatoare” | Certificatul de vaccinare, condiționat de doza a treia. Doza a patra, disponibilă la recomandarea medicului

Cetățenii maghiari vor fi eligibili, începând din 15 februarie, pentru un certificat de vaccinare doar dacă au primit o a treia doză („booster”) sau doza a doua le-a fost administrată cu cel mult șase luni în urmă, a anunțat joi Gergely Gulyas, șeful de cabinet al premierului Viktor Orban, în cadrul unei conferințe de presă, transmite MTI, citat de Agerpres.

„Semnificația trecerii prin boala Covid-19 se va modifica după varianta Omicron. Vaccinul este cel care asigură protecție, mai degrabă decât trecerea prin boală. (…) Oricine poate primi o a patra doză de vaccin împotriva Covid-19 după consultarea unui medic, un decret în acest sens va fi publicat în cursul săptămânii”, a spus domnul Gulyas.

În Ungaria, peste 6 milioane din cei 10 milioane de locuitori au primit cel puțin două doze de vaccin, iar 3,3 milioane au luat chiar și a treia doză. Totuși, acest lucru nu-i împiedică pe guvernanți să sporească presiune chiar și pe cei deja vaccinați.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Totodată, zilele care se impun în cazul carantinării/ izolării sunt flexibile. „Guvernul a mai decis să scurteze perioada de carantină de la zece zile la șapte zile”, anunță reprezentantul cabinetului prim-ministrului Orban.

La începutul lunii aprilie (3) a anului curent, vor avea loc alegerile parlamentare și, probabil, referendumul pe teme legate de comunitatea LGBT. Sondajele plasează coaliția condusă de partidul Fidesz, a lui Viktor Orban, pe prima poziție. Situația este mai echilibrată decât la alegerile precedente, întrucât opoziția de stânga s-a coalizat împotriva actualei guvernări.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și vei contribui la susținerea siteului R3media.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Asta ma duce cu gandul la faptul ca unii isi primesc jucariile de suveranism, ba chiar si cele pro-viata din aceeasi mana globalista, la schimb cu marea resetare, respectiv cu indosarierea electronica pe baza de vaccinuri (a se studia conceptul ID2020). Probabil ca miza e mai mare…

    Iata o relatare si despre situatia din Rusia:

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/cred-ca-ne-confruntam-cu-un-rau-care-nu-are-egal-in-istoria-omenirii-un-corespondent-american-din-rusia-despre-dictatura-sanitara-a-codului-qr-si-alinierea-regimului-putin-la-agenda-marii/

  2. Degeaba ghilimelele, chiar e conservatorism pentru momentul actual, în fața dozei 4. La fel cum a fost conservatorism și pâna acum doar cu rapelul, în fața boosterului. Și așa mai departe. Sau o dăm și noi cu “nu e conservatorism real, conservatorismul real nu a fost niciodată încercat”, cum zic ăilalți despre comunism?
    “In ideology, reactionism is a tradition in right-wing politics; the reactionary stance opposes policies for the social transformation of society, whereas conservatives seek to preserve the socio-economic structure and order that exists in the present.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate