sâmbătă, decembrie 9, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Ion Cristoiu spune că Digi24 are misiunea de a prezenta...

VIDEO | Ion Cristoiu spune că Digi24 are misiunea de a prezenta AUR drept un „partid legionar”: Când sergenții majori vor să înjure niște lideri, îi compară cu Zelea Codreanu sau Antonescu

Publicistul Ion Cristoiu a comentat felul în care televiziunea Digi24 a prezentat nunta lui George Simion, președintele AUR.

Cei de la Digi24 au afirmat că Simion „face nuntă ca a lui Zelea Codreanu”, dar Cristoiu spune că nu există nicio legătură între cele două evenimente.

Publicistul susține că Digi24 este o „unitate militară” a presei românești, care are misiunea de a prezenta AUR drept „un partid legionar”, cu toate că nu există nicio legătură între partidul de azi și Mișcarea Legionară.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Mai mult, Cristoiu crede că această idee de a-l asocia pe Simion cu legionarii este izvorâtă de la deputatul PNL, Alexandru Muraru.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„N-are nicio legătură cu Corneliu Zelea Codreanu. A fost în 1925 și a fost o uriașă operațiune de marketing politic. Nu există comparație, dar nunta în 1925 era ceva la români, iar în 2022 e cu sârbă și cu tochitură.

George Simion nu este Corneliu Zelea Codreanu. Când sergenții majori vor să compromită niște lideri cred că o fac comparându-i cu Zelea Codreanu, Antonescu sau Ceaușescu. Ei cred că le fac un rău, dar le fac bine.

Fac această precizare: n-are nicio legătură Simion cu legionarii. Nu pentru ca să fac o polemică, dar pentru că nu are nicio legătură.

Vă rog frumos, să nu aud comparații între cei doi: toată stima pentru George Simion, dar el nu poate să fie niciodată Corneliu Zelea Codreanu. Știu, am scris despre asta, voiam să scot și o carte. A fost un moment care nu se va mai repeta”, a spus Ion Cristoiu în cadrul video blogului său.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

  1. posturile securiste il prezinta pe buna dreptate ca neolegionar pentru ca asa l-au si creat sa fie. O sa vedeti in curand cum apar 1-2 voci din AUR care vor avea cuvinte frumoase despre legionari, cu digi24 focus pe ei.

  2. George Simion şi Diana Şoşoaca sunt prezentati drept agenti ai rusilor. De cand Sosoaca a fost la ambasada si Simion a spus ca dupa Ucraina urmeaza Moldova, AUR este portretizat de o parte a presei ca fiind reprezentant al intereselor rusesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE