ACTUALITATEBCU „Carol I” din București condiționează accesul persoanelor în clădire de vaccinare...

BCU „Carol I” din București condiționează accesul persoanelor în clădire de vaccinare sau trecerea prin boală

Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” din București a anunțat că, atât timp cât rata de infectare în Capitală este peste 6 la mie, accesul în clădirea Bibliotecii este condiționat de vaccinare sau de dovada trecerii prin boală, fără a exista posibilitatea de a prezenta un test Covid negativ.

„În conformitate cu Hotărârea de Guvern nr. 1050/02.10.2021, accesul în Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” va fi permis numai persoanelor care fac dovada că sunt vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care fac dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, pentru perioada de timp în care incidența cumulată la 1 zile în localitate este mai mare de 6/1.000 de locuitori.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

De asemenea, accesul în Bibliotecă este condiționat de purtarea măștii de protecție pe toată durata vizitei în instituție.”, se arată în afișul lipit pe ușa BCU.

În ultima perioadă, apar tot mai multe cazuri în care studenții sunt discriminații pe criteriul vaccinării și le sunt restrânse drepturi fundamentale, care periclitează accesul acestora la educație.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

6 COMENTARII

  1. Peste 95% din cărți nu merită citite; fie sînt tîmpenii fie repetă ceea ce s-a mai scris.
    Bine-ar fi ca fiecare să avem un îndrumător ce să ne spună ce merită citit în domeniul ce ne interesează.

    • Mai bine, intrați cum intrați înainte iar dacă cineva încearcă să vă oprească folosiți, de-nceput, un dos de palmă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...