luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEGermania | Congresul partidului AfD a fost anulat din cauza amenințărilor stângii...

Germania | Congresul partidului AfD a fost anulat din cauza amenințărilor stângii radicale. Formațiunea politică nu poate organiza nici măcar o conferință de teama șicanelor violente

Actualului ministru de interne al Germaniei, Nancy Faeser, îi place să susțină în mod repetat că extremismul de dreapta este cea mai mare amenințare cu care se confruntă Germania, dar nu numai că datele propriului minister contrazic afirmațiile ei, ci chiar și simplul act de a organiza o conferință de partid în democrația liberală a Germaniei. aparent nu este posibil, cel puțin pentru partidul conservator Alternativa pentru Germania (AfD), din cauza amenințării violente din partea stângă.

AfD a fost cea mai mare victimă a violenței politice din țară, potrivit datelor, iar evenimentele și conferințele partidului s-au confruntat de mult timp cu amenințări serioase. Acum, Carl Benz Arena din Stuttgart a reziliat contractul pentru conferința partidului AfD din statul Baden-Württemberg din 2 și 3 iulie, un reprezentant al arenei, Sascha Penna, susținând că evenimentul ar necesita o zonă de securitate a poliției pe o rază de un kilometru, plus câteva sute de ofițeri și tunuri cu apă pentru a asigura securitatea.

Asociația de stat AfD, condusă de președintele grupului parlamentar Alice Weidel, spune că se va adresa instanțelor de judecată pentru a reuși să organizeze conferința.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Dacă va reuși și AfD poate merge mai departe cu congresul partidului, poliția se așteaptă ca grupurile de stânga din districtul Bad Cannstatt din Stuttgart să perturbe evenimentul.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Nu putem fi făcuți responsabili pentru vătămările corporale și daunele aduse proprietății”, a spus Penna.

Date recente de la Ministerul de Interne al Germaniei subliniază că există mai multe incidente violente ale stângii radicale germane decât ale dreptei radicale, dar asta nu a împiedicat-o pe Nancy Faeser să-și concentreze aproape toată energia pe dreapta, inclusiv un „plan în 10 puncte” pentru a învinge aripile extremismului de dreapta din țară. Știrile pe care Faeser le-a scris anterior pentru revista Antifa, cu puțin timp înainte de a prelua mandatul, în ciuda faptului că revista era finanțată de o organizație care reprezenta o amenințare la adresa securității statului, au ridicat acuzații de părtinire la adresa ei.

AfD a subliniat că, în ciuda faptului că Germania s-a etichetat drept democrație, partidul nici măcar nu se poate organiza politic din cauza amenințării violente.

„Rezilierea este nejustificată. O amenințare la adresa securității nu emană de la AfD, ci mai ales de la extremiștii de stânga violenți”, a declarat purtătorul de cuvânt al partidului Markus Frohnmaier pentru DPA.

„Când o formațiune legală și democratică precum AfD nu mai poate ține conferințe de partid din cauza unei astfel de amenințări, am ajuns într-o situație anterioară democrației. Nu vom accepta niciodată acest lucru și, prin urmare, vom da în judecată anularea (contractului) în instanță”, a adăugat acesta.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Nu este prima dată când AfD a pierdut accesul la spațiile de evenimente care au fost deja promise, motivul din spatele anulărilor fiind întotdeauna amenințarea masivă a stângii radicale împotriva operatorilor sediului. Politicienii AfD au fost, de asemenea, vizați de o serie de atacuri incendiare, iar membrii au fost atacați în mod obișnuit, subliniind amenințarea gravă cu care se confruntă partidul.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Formațiunea politică se aștepta la 800 până la 1.000 de invitați pentru conferința partidului de stat din 2 și 3 iulie. Delegații urmează să aleagă un nou executiv de stat după ce liderul grupului parlamentar, Alice Weidel, și-a anunțat retragerea din funcție, potrivit Remix News.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

6 COMENTARII

 1. Doamnă Ivan,

  Cam așa arată Stânga radicală:

  https://www.greanvillepost.com/2022/06/14/switzerlands-secretive-banking-system-and-the-wefs-great-reset-first-in-youll-own-nothing-and-youll-be-happy/

  Acesta este Peter Koenig, elvețian, fost expert ONU.

  https://www.greanvillepost.com/2022/06/14/prof-richard-wolff-how-to-fix-inflation/

  Acesta este Richard Wolff (de care v-am spus adesea) – economist, coleg la doctorat cu Janet Yellen. Ea e (acum) cap la FED, el este doar economist marxist (pe barba lui, fiindcă Democrația nu predă ecomie marxistă) și profesor pe la universități.

  Și nu-s chiar radicali de tot, dar îi puteți recunoaște (ori măcar suspecta) după un simplu detaliu: cer socialism.

  Dvs. ar trebui să ni-i aduceți în fată, la interviu, în care să le cereți să ne explice de ce îl cer. Și ca să nu vă acuze nimeni că faceți propagandă Stângii în timp ce vă declarați de dreapta, le spuneți și unde greșesc.

 2. Stânga radicală (americană) zice că nu știe cine le conduce țara. Priviți, vă rog (aprox. 5 minute):

  https://www.youtube.com/watch?v=iVG6-qWjXMo

  Dvs. știți ? Nu vă trec frigurile la lozinca familiară că acesta este unul din oamenii întâi-stătători cu degetul pe Butonul Roșu ? Ne spuneți (dvs. fiind licențiată în istorie), cine are de fapt degetul pe acel buton ?

 3. Poate vă abuzez răbdarea, dar sper să nu fie așa.

  De puține ore, un american de stânga (Regis Tremblay – trăitor în Crimeea) a postat un nou video, un interviu cu un rus din Moscova.

  https://www.youtube.com/watch?v=p1mbjqoVkTA

  ASCULTAȚI TOT! La viteză dublă terminați în sub 27minute.

  Ce-i răspundeți ? Nu-l invitați la interviu ? De ce nu vorbiți unii cu alții ? De ce nu vă văd pe arena internațională, parcipând la discuții ?

  Ce știe licențiata în istorie II despre subiect ?

 4. CL Hedges este un fost jurnalist la NYT (dat afară), și „ordained minister” (spune el).

  Priviți ce zicea ieri-alatăieri:

  https://chrishedges.substack.com/p/listen-to-this-article-society-of?utm_source=podcast-email%2Csubstack&utm_medium=email&s=r#comments

  O fi din „Stânga radicală” (americană) ? Nu cred. (Este pentru socialism! Nu vreți să-l întrebați de ce ? Nu-l chemați la un interviu ? Să vedeți pe propria piele un „shock and awe” american, în materie de jurnalism. E simplu, azi avem ZOOM și ETC.)

 5. M-am chinuit să citesc articolul pentru a vedea numită acea Stângă radicală germană. N-am găsit NIMIC (probabil pe principiul „nu-i numim, fiindcă le-am face publicitate gratuit”).

  Cine-i amenință pe cei de la AfD ? Sahra Wagenknecht ? Soțul Oskar Lafontaine ? „Minionii” lor ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate