joi, februarie 22, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Un jurnalist britanic sub acoperire a fost atacat de o...

VIDEO | Un jurnalist britanic sub acoperire a fost atacat de o bandă de extremiști Antifa. Agresorii au organizat o ambuscadă din care bărbatul abia a reușit să scape

Un jurnalist britanic sub acoperire britanic, care și-a propus să se infiltreze într-o organizație politică de extremă dreaptă din nordul Angliei pentru un documentar pe Channel 4, a fost atacat de ceea ce pare a fi o bandă de activiști antifasciști.

Investigația sub acoperire de un an și-a propus să dezvăluie ceea ce Channel 4 descrie drept „noile tactici ale extremei-drepte a Marii Britanii”, concentrându-se pe un grup numit Patriotic Alternative (PA), care a apărut recent în presă pentru că a distribuit pliante dându-se conservatori.

Într-un clip, promovat de jurnalistul conservator american Andy Ngô, jurnalistul poate fi văzut discutând despre operațiunile politice ale Patriotic Alternative (PA) cu unul dintre activiștii acesteia, în timp ce distribuie pliante în casele de la periferia orașului Rotherham din South Yorkshire.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

În timp ce jurnalistul și activistul merg din casă în casă pe o stradă rezidențială, un grup de indivizi mascați poate fi văzut pe o cameră în timp ce se apropie de cei doi.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

În timp ce indivizii mascați se confruntă cu aceștia, jurnalistul Channel 4 încearcă să-i liniștească.

„Ascultă, ascultă, ascultă! Sunt jurnalist sub acoperire. Sunt un jurnalist sub acoperire”, pledează el în timp ce este agresat de un individ cu glugă și trântit pe jos.

„Prietene, ascultă-mă! Vorbesc serios”, strigă jurnalistul în timp ce este atacat în mod repetat.

Bărbatul reușește să se ridice în picioare și să fugă, urmând protocoalele radiodifuzorului și luând contact cu un coleg din apropiere, confirmând că „a fost atacat” de „unii tipi cu măști”.

Potrivit acestuia, grupul era format din „antifasciști de extremă stângă”.

Ancheta Channel 4, intitulată The Enemy Within: The Far Right: Dispatches, a fost difuzată în Marea Britanie luni seară, conform Remix News.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

  1. Nu l-au căpăcit corespunzător pe toașu jurnalizator, era mai interesantă relatarea de la fața locului cu doi dinți din față plecați la plimbare și o săptămână de relax pe la vreo ortopedie locală.Auzi măscări: extrema dreaptă! Nu erau ăștia a lui Hitler cumva neoreformați comuniști? Că după idiotologie și model cam semănau cu ăi lui Stalin iar der dritte reich-ul milenar era cam similar soiuzului.I-auzi ia! “Extrema Dreaptă”! Asta-i un fel de “super-MAGA” a lui nea Bidon.Gol și sunător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE