luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEGeorge Simion anunță proteste la Sebeș și Rădăuți, la firmele austriece care...

George Simion anunță proteste la Sebeș și Rădăuți, la firmele austriece care taie și scot lemnul românesc din țară: Trebuie să oprim acest furt!

Duminică, 15 ianuarie 2023, La Sebeș și la Rădăuți, în fața fabricilor austriece unde este transportat lemnul românesc, vor avea loc proteste. Anunțul a fost făcut de liderul AUR George Simion:

„Trebuie să oprim furtul pădurilor. Se încearcă distrugerea pădurilor, care trebuie să aparțină românilor, cum se încearcă furtul tuturor resurselor naturale. Privatizarea Romsilva este cea mai proastă idee din câte există.

În momentul ăsta, acești oameni, a treia armată a țării, caută să fie distrusă. Cine să vină? Tot niște austrieci, că nu o să fie Schweighoffer, că nu o să fie Egger, că o să fie alții, cu siguranță vor termina codrii României, atâția cât mai sunt ei, că jumătate sunt în proprietatea statului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Istoria Românilor, de Petre P. Panaitescu(click aici), vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Invit pe toți activiștii de mediu, pe toți care sunt deranjați de ce a făcut Austria, să boicotăm companiile de lemn, la Sebeș și Rădăuți, duminica asta și luni, marți și mai departe, împiedicând furtul care este dovedit de autorități. Veniți alături de noi!“, a transmis George Simion pe Facebook.

Protestele vor avea loc duminică, 15 ianuarie 2023, în ambele locații, începând cu ora 14:00 și sunt văzute ca o continuare a protestului pe care angajații Romsilva l-au făcut pe data de 12 ianuarie în fața Guvernului României.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate