VIDEO | Joe Biden a arătat că nu știe despre ce război vorbește. El a lăudat rezistența „Ungariei” în fața Rusiei

0

Președintele SUA, Joe Biden, a gafat monumental, într-un discurs pe care l-a susținut la o fabrica care produce rachete antitanc. Fiind în mijlocul oamenilor care realizează echipamente militare, el a spus că apreciază efortul „Ungariei”(n.r. în realitate, s-a referit la Ucraina) de a face față atacurilor Rusiei, relatează New York Post.

„Cu doar câteva zile în urmă, Wall Street Journal a citat un tânăr luptător maghiar care spunea: „Fără Javelins, ar fi fost foarte greu să oprești inamicul să înainteze”, este o parte din discursul lui Biden, citat de sursa precizată, care a devenit deja viral. Chiar dacă face referire la un articol Wall Street, în fapt, nu este vorba despre niciun luptător din Ungaria(n.r. maghiar).

Ulterior, liderul de la Casa Albă, dă semne că a revenit în „zilele noastre” și dă de înțeles că SUA sprijină cu echipamente militare Ucraina.

„Ne-am asigurat că Rusia are rachete Javelin și alte arme pentru a-și întări apărarea, astfel încât Ucraina să fie pregătită pentru orice situație”, a spus Joe Biden, potrivit New York Post.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Jurnaliștii americani au remarcat și alte gafe în discursurile lui Biden. El confundă numele consilierilor săi, funcțiile pe care aceștia le dețin și chiar drumurile care duc spre Casa Albă.

SUA și-au manifestat public susținerea față de Ucraina, încă din decembrie 2021, când Rusia a lansat avertismente la adresa acestui stat, pentru a ceda anumite regiuni.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.