duminică, aprilie 21, 2024
ACTUALITATEParchetul antiterorist din Franța a deschis o anchetă privind crime de război,...

Parchetul antiterorist din Franța a deschis o anchetă privind crime de război, în urma uciderii jurnalistului francez Frédéric Leclerc-Imhoff . El se afla se afla în Ucraina, într-un autobuz cu civili

Secţia crimelor împotriva umanităţii şi crimelor de război din cadrul Parchetului Naţional francez Antiterorist (PNAT) a deschis o anchetă, în urma uciderii în Ucraina a jurnalistului francez Frédéric Leclerc-Imhoff, acreditat de către postul BFMTV, informează  news.ro, care citează AFP.

Jurnalistul francez Frédéric Leclerc Imhoff  și-a pierdut viața după ce un autobuz cu civili  a fost atacat în apropiere de Severodoneţk, în timpul eforturilor de evacuare, a declarat şeful administraţiei militare regionale din Lugansk, Serghei Gaidai,  relatează The Guardian.

Frédéric Leclerc-Imhoff avea doar 32 de ani și venise în Ucraina, pentru a relata despre război. Autoritățile franceze au menționat că sunt „șocate” în urma decesului și vor o anchetă cât mai rapidă, scrie Le Figaro.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Autorităţile separatiste ruse susțin că „presa ucraineană nu-l consideră drept un jurnalist, ci un voluntar”, menționează sursa citată. Tânărul  francez  este al optulea jurnalist ucis în Ucraina, potrivit Reporter sans frontières (RSF).

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Directorul televiziunii la care lucra îl descrie pe Imhoff  ca pe o persoană extrem de implicată și a fost extrem de emoționat după ce a aflat că și-a pierdut viața în urma unui atac asupra civililor din Severodoneţk.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Stire neclara si suspecta. Nu rezulta cauza mortii si nici cine a facut-o si nici cand. Ce sa intelegem noi din”in timpul operatiei de salvare?”. Dupa parerea mea stirea cam pute!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE