ȘTIRIFranța: Cinci persoane au decedat la doar câteva zile după vaccinare. Ministrul...

Franța: Cinci persoane au decedat la doar câteva zile după vaccinare. Ministrul francez al Sănătății: 71 de persoane vaccinate anti-covid au decedat, în Europa

Cinci persoane au decedat la doar câteva zile după vaccinare în mai multe case de bătrâni din Tours, Nancy și Montpellier, a anunțat Agenția Națională de Securitate a Medicamentului, citată de RFI.

Potrivit sursei citate, autoritățile sanitare susțin că nu a fost stabilită vreo legătură între decesul lor și o eventuală reacție la vaccin.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„Sunt persoane ce au murit la doar câteva zile după vaccinare dar fără să prezinte semne de reacții alergice”, a anunțat ministrul Sănătății, Olivier Veran.

Potrivit ministrului francez al Sănătății, 71 de decese au fost înregistrate în Europa în rândul celor vaccinați anti-covid.

Reamintim că autoritățile norvegiene au intrat în alertă, săptămâna trecută, după ce 23 de oameni au murit la scurt timp după vaccinarea anti-covid. Între timp, numărul deceselor a crescut până la 33.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...