ACTUALITATEPreședintele PMP demisionează din funcție. Eugen Tomac: Îmi asum rezultatul alegerilor parlamentare

Președintele PMP demisionează din funcție. Eugen Tomac: Îmi asum rezultatul alegerilor parlamentare

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, şi-a anunţat, miercuri, demisia din această funcţie, precizând că îşi asumă rezultatul înregistrat de partid la alegerile parlamentare, anunță Agerpres.

Conducerea interimară a partidului va fi preluată de preşedintele executiv al PMP, Marius Paşcan, a informat Tomac, potrivit sursei citate.

Potrivit ultimelor date privind rezultatul alegerilor parlamentare de duminică, PMP nu a reușit să treacă de pragul de 5% pentru a intra în Parlamentul României.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...