ACTUALITATEPreședintele PMP demisionează din funcție. Eugen Tomac: Îmi asum rezultatul alegerilor parlamentare

Președintele PMP demisionează din funcție. Eugen Tomac: Îmi asum rezultatul alegerilor parlamentare

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, şi-a anunţat, miercuri, demisia din această funcţie, precizând că îşi asumă rezultatul înregistrat de partid la alegerile parlamentare, anunță Agerpres.

Conducerea interimară a partidului va fi preluată de preşedintele executiv al PMP, Marius Paşcan, a informat Tomac, potrivit sursei citate.

Potrivit ultimelor date privind rezultatul alegerilor parlamentare de duminică, PMP nu a reușit să treacă de pragul de 5% pentru a intra în Parlamentul României.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT