ACTUALITATE Președintele PMP demisionează din funcție. Eugen Tomac: Îmi asum rezultatul alegerilor parlamentare

Președintele PMP demisionează din funcție. Eugen Tomac: Îmi asum rezultatul alegerilor parlamentare

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, şi-a anunţat, miercuri, demisia din această funcţie, precizând că îşi asumă rezultatul înregistrat de partid la alegerile parlamentare, anunță Agerpres.

Conducerea interimară a partidului va fi preluată de preşedintele executiv al PMP, Marius Paşcan, a informat Tomac, potrivit sursei citate.

Potrivit ultimelor date privind rezultatul alegerilor parlamentare de duminică, PMP nu a reușit să treacă de pragul de 5% pentru a intra în Parlamentul României.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzelor conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 1.885 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite