vineri, februarie 23, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Un candidat din partidul lui Marine Le Pen și fratele...

VIDEO | Un candidat din partidul lui Marine Le Pen și fratele său au fost atacați și bătuți cu brutalitate de o bandă Antifa: Este un atac țintit politic, împotriva mea și a convingerilor mele

Un candidat al Adunării Naționale (RN) și apropiații săi au fost atacați de o bandă de tineri Antifa vineri seara, iar victima a condamnat politicienii locali care nu au reușit să condamne atacul sau să ofere sprijin celor răniți în atac.

Pierre Le Camus, candidatul RN de 22 de ani pentru circumscripția a 2-a a Girondei la ultimele alegeri legislative, a fost bătut sever atât alături de fratele său și un prieten, după ce câțiva tineri studenți pe care i-a identificat ca „aparținând extremei stângi, mișcare antifascistă” l-a recunoscut pe terasa cafenelei Mushroom, lângă Place Gambetta.

„Au plecat la fel de repede cum au ajuns, strigând „Bordeaux Antifa”, „Bordeaux este al nostru”, a spus Le Camus autorităților franceze care au sosit la fața locului la scurt timp pentru a le ajuta pe cele trei victime.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Fratele politicianului a fost internat cu nasul rupt, traumatism cranian, fractură osoasă la mâna dreaptă și fața umflată, în timp ce Le Camus a fost tratat la fața locului.

„Cu siguranță am un sept nazal spart, durere de maxilar, durere în partea din spate a craniului și vânătăi”, a spus el.

După atac, Le Camus a apărut pe canalul CNews și a spus: „Este un atac țintit politic, împotriva mea și a convingerilor mele”.

Într-un tweet, Le Camus s-a plâns de „lipsa totală de reacție a politicienilor din Bordeaux, de stânga și de dreapta. Toți au rămas ciudat de tăcuți, chiar și cei care în general reacționează.”

În plus, unii politicieni, inclusiv viceprimarul orașului Bordeaux, păreau să sugereze că Le Camus a provocat atacul „prin radicalizarea remarcilor sale dezinhibate în timpul ultimei campanii electorale”.

Alții, printre care doi deputați din Gironde, Grégoire de Fournas și Edwige Diaz, și-au exprimat de atunci sprijinul pentru tânărul activist.

Violențele antifa au devenit o rutină în Franța și în alte țări occidentale. În timpul campaniei electorale naționale din acest an, de exemplu, un candidat pentru partidul Reconquête al lui Éric Zemmour a declarat că echipa sa de campanie a fost agresată în timp ce împărțea pliante. Ea a subliniat că lipsa de condamnare din partea politicienilor încurajează aceste atacuri, conform Remix News.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

  1. Extremiștii de stânga sunt o calamitate pentru Europa. Ar trebui inițiat un proiect de lege care să interzică propaganda anarhistă și comunistă și să amendeze ONGurile de profil. Organizațiile de genul Tinerii Mânioși sunt periculoase pentru societate datorită urii și isteriei activiste pe care o promovează. Indivizi ca Mihai Goțiu, Adrian Dohotaru, Mihnea Blidariu, Bogdan Bob Rădulescu (care a amenințat cu moartea creștinii în emisiunea Epic Show) au creat un mediu social de peste 300 de anarhiști care au intrat în “adormire” în ultimii ani. În vara lui 2020 când a fost haosul activist în SUA vreo 20 de anarhiști au ieșit în Piața Unirii ca să manifeste cu pancarte pe care scria “Nu legalizați transfobia”. Jandarmii i-au dispersat rapid. Câțiva dintre ei au făcut scandal de mai multe ori la slujbele de duminică ale unor biserici ortodoxe din oraș. Actele de vandalism ale acestor indivizi din perioada 2009-2012 când au ocupat diverse clădiri și instituții ca sediul PNL, hotelul Continental sau o sală de curs de la UBB conturbând activitatea instituției timp de o săptămână nu ar trebui să rămână uitate. Făptașii ar trebui să răspundă penal. Dacă ignorăm astfel de fapte ele se pot repeta. E posibil ca pe viitor grupările astea să iasă din nou la suprafață în funcție de interesele soroșiste din estul Europei. Ar trebui cel puțin făcute niște investigații jurnalistice detaliate pentru ca lucrurile astea să fie cunoscute de cât mai multă lume, grupări de acest fel există și la București și Timișoara.
    Isteria sectei Rezist din anii 2015-2019 din societatea românească s-a fâsâit. În alte țări ca Franța, Germania, Suedia sau Canada ura asta fanatică este prezentă peste tot și e permanentă. Să fii membru într-un partid conservator sau suveranist în acete țări este periculos la modul fizic, pe lângă fapul că rămâi șomer, nimeni nu te mai angajează dacă îți asumi public că ești conservator sau creștin. E o societate tristă, să sperăm că nu vom ajunge și noi așa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE