duminică, februarie 5, 2023
ACTUALITATETrei deputați, foști la AUR, au trecut la Alternativa Dreaptă

Trei deputați, foști la AUR, au trecut la Alternativa Dreaptă

Deputații Daniel Gheorghe Rusu, Dănuț Aelenei și Nicolae Roman, toți trei foști la AUR, au trecut în rândurile neparlamentar Alternativa Dreaptă, informează un comunicat de presă al formațiunii.

Cei trei au fost prezentați într-o conferință de presă.  AD afirmă că împreună cu noii parlamentari „ înaintarea în legislativ a unor proiecte ce susţin românii din mediul privat, fie ei angajaţi sau angajatori. Aceştia sunt în continuare ignoraţi de clasa politica şi de alte formaţiuni”.

Politic, AD afirmă că „va acționa astfel încât România să devină o democrație constituțională consolidată, în care toți cetățenii ei să poată trăi liberi și demni potrivit credințelor și visurilor lor, într-un climat de siguranță și domnie a legii”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Dănuț Aelenei, Nicolae Roman și Daniel Gheorghe Rusu au părăsit AUR de-a lungul acestui an.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. traseiști jenanți. pleacă de la partidul care i a făcut deputați pe acești anonimi, partid cu 17 voturi.

    nu mersi, nu mai dau 2 bani pe conservatori căcăcioși.

    Alternativa dreaptă a aplaudat Legea Offshore. V ati prins?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate