ȘTIRIAutoritățile norvegiene avertizează: Vaccinul anti-covid este prea riscant pentru bătrâni şi bolnavi....

Autoritățile norvegiene avertizează: Vaccinul anti-covid este prea riscant pentru bătrâni şi bolnavi. 23 de oameni au murit la scurt timp după vaccinare, în Norvegia

Autoritățile norvegiene sunt în alertă după ce 23 de oameni au murit la scurt timp după vaccinarea anti-covid, iar o partea din autopsii au confirmat conexiuni între efectele secundare şi cauza decesului, anunță bloomberg.com, citat de Antena3.

Potrivit sursei citate, oficialii norvegieni au transmis vineri că în întreaga ţara 23 de oameni au murit la scurt timp după primirea primei doze de vaccin anti-covid. Din aceste decese, la 13 cadavre autopsiile au relavat conexiuni între efectele secundare şi cauza morţii.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Mai exact, efectele secundare au cauzat reacţii severe la pacienţii foarte în vârstă, sau bătrâni cu boli incurabile, notează sursa citată.

„Pentru cei cu o sănătate fragilă, chiar şi cele mai mici efecte secundare cauzate de vaccin pot avea consecinţe extrem de grave. Pentru cei care au o speranţă de viaţă scurtă, beneficiile vaccinului pot fi minime sau chiar irelevante”, au precizat reprezentanţii Institului de Sănătate Publică din Norvegia.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Pe de altă parte, reprezentanţii Pfizer spun că numărul de incidente apărut până acum nu este alarmant, ci în linia aşteptărilor. Primul raport european despre siguranţa vaccinului Pfizer-BionTech va fi gata la sfârşitul acestei luni.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...