ACTUALITATEVIDEO | Petrecerea lui Obama, „anulată” de ochii lumii din cauza...

VIDEO | Petrecerea lui Obama, „anulată” de ochii lumii din cauza variantei Delta, s-a desfășurat fără nicio restricție. Invitații au fost forțați să șteargă imaginile

Fostul președinte a Statelor Unite, Barack Obama, a împlinit 60 de ani pe 4 august. Anterior anunțase o mare petrecere pe domeniul său, Martha’s Vineyard, la care urmau să participe vedete și donatori democrați. Planurile au fost date peste cap de varianta Delta a coronavirusului, tot mai răspândită în SUA.

În acest context, Obama a renunțat la petrecere, dar numai de ochii lumii. Care, de altfel, au fost vigilenți și au sesizat că, în ciuda anunțului, pe domeniul familiei se ridicau corturi uriașe ce urmau să primească numeroși oaspeți. Nicidecum nu se anunța o petrecere intimă, așa cum susținea fostul președinte.

Au apărut și primele imagini de la aniversarea de 60 de ani a președintelui. Care la scurt timp de la publicare au dispărut. DJ-ul american TJ Chapman, invitat la petrecere, a postat în secțiunea story de pe Instagram scurte clipuri video cu Barack Obama în timp ce dansa alături de oaspeți.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Chapman a fost forțat ulterior să șteargă imaginile care ar fi putut demonstra amploarea petrecerii „anulate” din cauza periculoasei variante Delta.

Alte imagini au fost postate de cântăreața Erykah Badu și salvate de alți utilizatori ai rețelelor de socializare înainte de eliminarea lor, scrie SmartRadio.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

    • Îl rog pe administrator să șteargă acest comentariu deoarece conține o greșeală de tipar. Pentru că nu există opțiunea de editare, am adăugat mai jos mesajul corectat. Mulțumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...