sâmbătă, septembrie 23, 2023
ACTUALITATEFOTO | La Cluj-Napoca, unul dintre cele mai scumpe orașe, se protestează...

FOTO | La Cluj-Napoca, unul dintre cele mai scumpe orașe, se protestează împotriva majorării prețului la benzină: Guvernul să plafoneze, precum a făcut țara vecină, Ungaria!

Șoferii și oamenii simpli din câteva orașe din țară protestează în benzinării, față de scumpirea accelerată a carburanților, conform dcnews.

Unii dintre ei blochează pompele și plătesc cu monede sume mari. Alții protestează simbolic, alimentând de 90 de bani/1 leu.

Un cititor DC News ne-a transmis un mesaj cu protestul său. A alimentat benzină de 1 leu și a scris pe bonuri „PROTEST”, ca un „semnal de alarmă față de scumpirea accelerată și nejustificată a prețului carburanților!”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Acesta a menționat: „Trebuie să facem ceva! Am ajuns într-o situație inadmisibilă, toate prețurile vor crește ca urmare a majorării tarifelor la pompă! Să facem acțiuni de protest! Guvernul să plafoneze prețul, precum a făcut țara vecină, Ungaria!

În caz contrar, ne vom trezi cu prețuri la carburanți, precum în Belgia, Italia sau Germania! Nu este normal, ținând cont și că România este locul 3 în Europa la rezervele de petrol! Majoritatea românilor nu au salariile pe care le au olandezii italienii, germanii sau francezii!”., a conchis cititorul, atașând și bonurile de 1 leu.

Sursă – dcnews
Sursă – dcnews

Acțiunile fac parte în urma mobilizării pe rețelele de socializare, unde aproximativ 200.000 de persoane și-au anunțat participarea la – „Proteste in toată țara contra prețului carburantului!”. Evenimentul final ar urma să aibă loc joi, 30 iunie 2022, începând cu ora 12:00. Până atunci, în mai multe benzinării din toată ţara soferii blochează pompele sau folosesc metode inedite de protest.

“E timpul să facem ceva, ieșiți în stradă, blocați pompele! Este imposibil și inadmisibil că într-o țară ca România prețul carburantului să depășească 9 lei/litru. Share masiv ca să vadă toată lumea și să stabilim ce și când vom face. La 121$ pe baril este imposibil că prețul să depășească 9lei/litri (unde jumătate din acești bani merg către stat) Noi facem ceva! (…) Luați atitudine şi nu mai jucați cum vă cântă statul şi hoții din țara asta. Evitați să folosiți mașinile, doar în cazuri extreme şi la nevoie, evitați să alimentați şi încercați să folosiți motorina care v-a mai rămas, doar împreună putem să facem ceva.”, transmite organizatorul protestului.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate